Veliki pad izvoza i uvoza u maju, pad i deficita

Farmacija kao grana industrije dobitnik korona krize

Ostavite komentar


  1. Ako nas izda i poljoprivreda, nece nas spasiti ni sveti Petar. Zlatno doba a banktort samo sto nije, opet ce penzioneri da spasavaju finansije drzave, naravno ,,dobrovoljno,,.

  2. Ma nemate Vi pojma. A kako to kad prvorođeni kaže da sve cveta

  3. Ekonomista Mlađen Kovačević ističe da je teško predvideti šta će se dešavati u ostatku godine, a pre svega koliko će se smanjiti BDP, izvoz i uvoz naših najvažnijih ekonomskih partnera, Nemačke i Italije.

    E izem ti takvog ekonomistu koji ne može da predvidi šta će biti na kraju godine sa privredom u Srbistanu. Pa neka pročita predviđanja preCednika Vučića i ministra finansija Dr malog bez Dr.

Ostavite komentar


Ekonomija

Jorgovanka Tabaković na sastanku konstituence Švajcarske u MMF 8

Jorgovanka Tabaković na sastanku konstituence Švajcarske u MMF

"Opšti zaključak svih devet članica Konstituence Švajcarske jeste da inflatorni pritisci slabe, ali da su rizici i dalje prisutni, uključujući i po globalni rast", saopštila je Narodna banka Srbije nakon sastanka na kom je Srbiju predstavljala Guverner Narodne banke Srbije i guverner Srbije u Međunarodnom monetarnom fondu Jorgovanka Tabaković.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.