Veroljub Stevanović: Dugovi Kragujevca su ogromni

Lider Zajedno za Šumadiju i bivši kragujevački gradonačelnik

Ostavite komentar


  1. Čile nije baš tako bilo…Odluka o „Direkciji za urbanizam“ je stavljena van snage jer je Rudnik (bivši direktor Direkcije koji je dao ostavku zbog nesposobnosti Nikolića da dobije sredstva za obilaznice i to je napisao u ostavci) išao za Beograd u nadležno MInsitarstvo i zahtevao da se Direkcija izbaci iz 6 u 1 … tako da je tvoj komentar je suvišan. Kad bilo koja vlast bude poštovala struku onda će biti demokratije ovako Nikolić okružen poltronima i neznalicama a ti bez ijednih i drugih. E pa narod hoće nove ljude koji se nisu uprljali koji su časni i koji imaju znanje to je suština protesta ako nisi ukapirao !

  2. Nije normalno koliko ovaj čovek misli da je jedini sposoban da vodi Kragujevac.Nikolić je najgori u istoriji grada a Stevanović najuporniji u krilatici „i posle mene ja“Starče,idi čuvaj unuke!I tebi i tebi sličnima pala je zastavica.Pusti mlađe i sposobne da se dokažu.Vodiće to bolje od tebe.

  3. Ovaj gospodin Veroljub je fanatik politike. I sada kada treba da čuva unučiče bori se svim silama da ponovo uzme grad pod svoje. Već smo videli njegovu vlast. Malo podilaženja građanima, beskonačne svađe u gradskoj skupštini, nezaobilazni Neđa i Milenić i ostala bratija. Ovaj čovek stvarno misli da je padre padrone. Čuvajte golubove kao i do sada Stevanoviću, to vam mnogo bolje ide.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.