Vesić dopisima tera firme da kupuju markice

Grad Beograd ne odustaje od ideje da zaposleni moraju da pravdaju troškove prevoza do posla, na adrese direktora preduzeća stiglo pismo od Gorana Vesića

Ostavite komentar


  1. SNS: „Bus plus“ otimanje novca
    01. FEB 2012,

    Srpska napredna stranka ocenila da je uvođenje „Bus plus“ sistema za naplatu karata u gradskom prevozu u Beogradu poniženje i otimanje novca od građana.

    Beogradski odbor Srpske napredne stranke optužio je aktuelnu beogradsku vlast da otima novac od građana uvođenjem „Bus plus“ sistema za naplatu karata u gradskom prevozu.
    „Gradska vlast Demokratske stranke i G17 plus još jednom je zavukla ruku u džep građanima uvođenjem novog sistema naplate gradskog prevoza“, navodi se u saopštenju Gradskog odbora SNS-a.

    Prema saopštenju te stranke, novac koji građani plaćaju ići će u ruke privatne kompanije koja je nastala samo da bi obavljala tu delatnost, naravno, Djilasova.

    Vesić se vidim otkucava, a novci idu Djilasu u džep.
    Ili sam ja nešto loše razumela?.

    1. Nista nisi pogresno razumela, to je to. Seti se ovoga subotom popodne, ne protestvuje se samo protiv Vucica, vec protiv cele nakaradne masinerije.

    2. Vrana vrani oči ne vadi! A sa Vesićeve desne starne Dragoljub Simonović, smenjeni predsednik opštine Grocka. Verovatno kao specijalni savetnik.

  2. Vesic je na putu da u potpunosti unisti Beograd. Gradjani pristaju na unistavanje grada, a osim Bastaca za opoziciju Beograd nije tema. Opozicija ide kod Mitrovica da odslusa jos jedan koncert. Fotka sa Vesicem i Simonovicem i ostalim likovima iz Bajke o Beogradjanima i zlom vuku vam je genijalna. Sve cestitke!

  3. Više od dve godine gradska preduzeća moraju isključivo da kupuju Bus Plus za svoje zaposlene pa su mnogi svoje pravo potražili na sudu.Beograđani su „stoka“ za ovog naprednog „Čarapana“.Ko preživi Vesića, pričaće.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.