Vesić: Uskoro potpisivanje sporazuma o izgradnji prve faze fabrike za preradu otpadnih voda

Ostavite komentar


  1. Aha i bice gotovo sutra malo,ah samo mazanje i lagarija od ovog sto izdaje prostoe Sc i Beogradjanke i kaze da oni posluju sa gubitkom,joj zemljo mila sta mi trpimooo.

  2. Pošto ti je 25% zanemarenih gradjana zrelo za psih.lečenje, bolje otvarajj psih.ustanove i bolnice, a 30% spada u potencijalne učinioce/lica sa poternicom/sa optužnicom/učionioce/osudjene/ u sticaju/povratnike itd. + lica obolela od bolest zavisnosti (kocka, droga, alkohol), bolje traži donacije i vece grantove + još 25% ispod civilizovanog i egzistencijalnog nivoa bitisanja, bolje juri grantove po svetu (mozes sa Dačićem dok on juri odpriznavanja KiM) da ljudima obezbedis vestacko disanje i reanimaciju.

  3. Kao prvo: fabrika nesto proizvodi, a ovo je izgleda rec o preciscavanju otpadnih voda. Tako da se to ne zove fabrika, nego postrojenje za preciscavanje. Kao drugo: vi u 2020oj to jos uvek nemate??

  4. Zbog cega se stalno preskace naselje M.M.Lug – Prvomajska ul u izradi gradske kanalizacije. Ovo je najstarije naselje Beograda, koji su to kriterijuma da se kanalizacija uvodi u relativno nova naselja kao sto su Kaludjerica, Ovca, Borca Altina… Vesic je poceo da izgradjuje kanalizaciju u M.M.Lugu, uradio dve ulice i naprasno pobegao.

  5. Naručuješ gradnju fabrike jer ćeš sa svojom lopovskom družinom dobiti proviziju 30% do 60% od uloženih sredstava. Dok u isto vreme glavnom saobraćajnicom u Mirijevu teče kanalizaciska tekućina koja smrdi više od tvoje duše.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.