Zatvorena bolnica brata premijera Abazovića i partnerke premijerke Brnabić: Na telefonske pozive niko ne odgovara

Ostavite komentar


  1. Da li taj brat Abazovica i partnerka Brnabicke imaju neko ime i prezime ili nisu nista u zivotu postigli ni znacili osim sto su postali neciji brat odnosno necija partnerka (valjda bracna)

  2. Bio u Bio Cell-u. Profi su svi koji su radili tamo. Od recepcije so doktora. Bas sam imao pozitivno iskustvo. Nadam se da ce ih preuzeti neko i da nastavljaju da oosluju.

  3. Kompaniji Vincula Biotech Group je ukupno blokirano oko 250.000.000. dinara ,tj oko 2 200.000. evra. A ko je vlasnik firme Ensifolia Limited sa Kipra, najvećeg akcionara sa 75 % udela ? Možete li to da nam istražite i objavite ?

  4. Moj muž,ugedan mikro hirurg završio svoj radni vek posle 43 god.rada a da tako reći nismo imali ništa.Ali,nije mi žao,preminuo je sa95god.ziveo zdravo i srecno.

  5. Biocell je bila najmodernija bolnica sa najboljim lekarima i osobljem. Zao mi je sto Dr Abazovica povezujete samo sa njegovim bratom, kada je on jedan od najvecih strucnjaka iz.oblasti maticnih celija. Kad vec umete da kritikujete izestavajte malo i realno. Zelim tim ljudima da nastave da rade, jer su izuzetni doktori…Abazo

  6. Struka, ona prava, nikada nije imala pozitivno misljinje o tabloidnoj metodi, takozvanoj regenerativnoj medicini, koju je ova ekipa doktora primenjivala. Dobro placeni marketing, vidjeni beogradjani I „cudesni“ strucnjaci koji dodjose u Bgd da nas prosvetle.Svi ste se bavili politikanstvom, ko je u igri I cije su pare a nikog nije interesovala sustina kakav je to nacin lecenja I da li vredi ta metoda.Na zalost tako je vreme u kome zivimo.

  7. Bilo bi dobro da se nadje neki komentar da je neko tamo obavio nesto konkretno korisno za svoje zdravlje , ovako sve kao naucna fantastika .

  8. Dali zaista mislite da će čak i kada zatvore neki objekat ta mafijaško političarsko zdravstvena banda nešto izgubiti.Naplataće oni neko osiguranje , izmisliti neku prevaru ….

  9. Отвориће они поново клинику, опет на туђе име, под новим називом. И опет порез неће да плаћају.

  10. Suguran sam, da niko od ovih što pišu da je ovo pranje novca, ni ne zna šta znači pranje novca.

  11. Naslov teksta je tabloidni.
    I sami pišete u tekstu ko su vecinski vlasnici, a u naslov stavljate „bolnica brata…i partnerke premijerke…“.
    Ni N od nezavisnih i ni O od objektivnih medija niste.

  12. Niko ne voli izdajnike, čak ni neprijatelj, jer zna da će i njega izdati. Čupko je odigrao izdajničku ulogu u CG, predao Crkvi Srbije sve crnogorske svetinje i upropastio privredu toliko da ćemo se oporavljati godinama. Više ne treba AV-AV-u i uzima nazad nagradu koju mu je dao za izdaju, BIGZ. Pravedno je, puna podrška od zdrave Crne Gore, koja voli Srbe i Srbiju, a ne voli Vučića i izdajnike!

  13. Ako ima postenih nacelnika u policiji ovi ce kad tad odgovarati za kriminal, nisu oni u cistim poslovima

  14. Bolnica Parks dr.Dragi je bila ugledns,bez mrlje.Kad su je isti kupili,pruzajuci mafijaske pipke i i N Sad ,SAD JE BLOKIRANA !

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.