Viz Er ponovo leti iz Beograda 1Foto: Wizz Air

Niskobudžetna avio kompanija Viz Er objavila je da ovog proleća ponovo uvodi tri linije iz Beograda – za Kipar, Maltu i Norvešku.

– Viz Er će ponovo povezati Beograd sa Kiprom letovima ka Međunarodnom aerodromu u Larnaki, sa Maltom letovima ka Međunarodnom aerodromu u Malti i sa Norveškom letovima ka Aerodromu Sandefjord u Oslu. Karte su dostupne onlajn na sajtu kompanije i preko mobilne aplikacije po početnoj ceni od samo 14,99 evra.

Za putovanje bez briga tokom ovih nesigurnih vremena Viz Er preporučuje putnicima da rezervaciji dodaju uslugu „WIZZ Flex“ kao još jedan vid zaštite.

Odabirom ove usluge putnici mogu da promene datum leta ili destinaciju, kao i da otkažu svoj let najkasnije tri sata pre poletanja bez ikakvih troškova i dobiju nazad 100 odsto cene karte čiji iznos se prebacuje na kredit koji imaju kod ove avio-kompanije – navodi se u kompanijskom saopštenju.

Prema cenovniku koji je priložen, karta za larnaku od 21. marta može se pronaći za 24,99 evra, za Maltu od 14,99 a prema Oslu 29,99 evra. Napominje se da je to cena u jednom smeru koja uključuje administrativnu taksu i jednu ručnu torbu, dok se kofer i svaki komad čekiranog prtljaga posebno naplaćuje. Navedeni iznos za kartu važi samo za rezervacije preko sajta wizzair.com i WIZZ mobilne aplikacije a broj sedišta po ovim cenama je ograničen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari