Vlada deli milione crkvi, Dodiku, Rejfu Fajnsu, svojim gradonačelnicima…

* Mesec dana pošto je Boško Ničić prešao u SNS, Zaječar, na čijem se čelu nalazi, dobio od Vlade 380 miliona dinara; Grad Beograd dobio 110 miliona dinara * Rejfu Fajnsu poklonjeno 62 miliona za film "Bela vrana" * Rusko-srpskoj produkciji poklonjeno 29 miliona dinara za film o ruskom zauzimanju aerodroma u Prištini
Kome je Vlada Srbije raspodelila dve milijarde dinara iz budžetske rezerve

Ostavite komentar


  1. Samokrunisani DESPOT A.V.-A.V. deli i sakom i kapom nase pare, kome stigne, dok u isto vreme se duguju radnicima neisplacene plate i doprinosi godinama, pogotovo u preduzecima ciji je osnivac upravo VLADA SRBIJE. S R A M O T A, ako za sramotu uopste zna ovaj diktator u pokusaju. Doci ce i njemu "CRNI PETAK", kao mnogima i sve sto je pokradeno ima da bude oduzeto i procesuirano. Nikakve "TETKE IZ AMERIKE I KANADE" IM NECE POMOCI.

  2. Šta rade ovi strucnjaci sa parama da ti se digne kosa na glavi,a odakle novac,opet će biti po grbači građana,veči porezi,prirezi,nameti,privatni izvršitelji…,narod se pljačka a oni se bahate.

  3. Kad može Palma da deli kome hoće – što bi za Vučića to bilo zabranjeno voće. Javni interes -šta je to?

  4. Crna Gora ima svoj NATO pa neka im oni pomažu, dosta smo im pomagali a oni nam na kraju zabodu nož u leđa. Republika Srpska je prirodno okrenuta nama i mi njima, a Rejf Fajns je državljanin Srbije koji je svoj patriotizam prema nama pokazao više nego neki Srbi.

  5. Penzionerima ne vraćaju što su ih pokrali, ali zato dodvoravamo se Rejfu i ostalima. Delimo kapom i šakom dok naš narod po kontejnerima traži hranu, deca nam umiru jer za njih moramo da prosjačimo i sakupljamo od građana, a bolesni ne mogu da se leče jer lekovi uglavnom se kupuju. Samo dijabetičari svaki mesec moraju da izdvoje za lekove oko 9000 dinara. Onda čudimo se zašto nestajemo svaki dan.

  6. Bas mi je drago sto je izdvojeno 29 miliona dinara za snimanje filma o ruskom zauzimanju aerodroma u Pristini, licno, mozda smo mogli jos vise da damo.

  7. Svi mi, građani, kao Njihovi poslodavci morali bi se, debelo, razmisliti, ne samo u vezi s ovim, nego i po mnogo drugih pitanja i izreći im poslednju opomenu pred isključenjem iz radnog, im, odnosa zbog ovako neodgovornog odnosa prema našim parama koje smo im, samo privremeno, poverili da s njima domaćinski raspolažu i to isključivo u našem interesu i za naše potrebe. Ako nastave, a sva je prilika da hoće, onda bi morali da im (svima njima) damo otkaz i zabranimo im bilo kakav pristup našem zajedničkom novcu i oduzeti im svako pravo daljeg raspolaganja sa istim. U suprotnom oni će nam i kožu oguliti, i to bez i malo obzira. Fudbalskim ili sportskim rečnikom rečeno – crveni karton moramo već imati u ruci spremnog za pokazivanje. Ne u džepu, ponavljam u ruci. Dosta je više za ime Boga!

  8. Naravno da mogu da se razbacuju kad od penzionera oduzmu, i ne misle da vracaju, vec jos kazu da povecavaju penzije. Zaista sramota.

  9. U decjim bolnicama nema potrebnih aparata, gradjani moraju da skupljaju dobrovoljne priloge…

  10. Ovo je vec drugi clanak danas koji nema razloga da bude ilustrovan fotografijom Vucic Aleksandra. To je moje isljenje. Hvala vam sto imate demokratskog razumevanja za licne stavove.

  11. Znaci hteo sam da kazem da je ovo vest o izvesnim tikovima Vlade Srbije i da ne vidim ni jedan valjani argumenat zasto bi fotografija Predsednika trebala da ilustruje ovaj tekst. Hvala na razumevanju.

  12. A šta da kažemo mi stari devizni šdediše koji svoje devize ne možemo podiči već preko 35 god. Srbija donela Zakon sa zakašnjenje od dve godine, znači nije se pridržavala i poštovala Presudu Evropskog suda za ljudska prava u Srazburgu i sa rokom plaćanja od 5 godi. sa godišnjem kamatnom stopom od 0.5
    a koja ranije bila 2%. Vladavine prava sa diskriminacijom i suprotno osnovnim načelima Ustava Srbije i međunarodnim pravnim normama.Bruka za Srbiju što se ovako ponaša kraj nje neodgovorna prema nama .No izgleda da postoju neki dogovr između neke banke koja bih odmah kupila devize i bih plasirala sa većom kamatom a možda i nije nevorovatno da i da ih podele međusobno . mislim na državu Srbijum i neke banke .Šta dalje da kažemo za ovo što mi stradamo jer smo verovali da neće doći do raspada biv.SFRJ.I može se predpostaviti za koje ciljeve su korišćene naše devize ..

  13. Što bi se gnevio na ovako raskalašno ponašanje Vučiċa i Brnabiċke,pa zar ih dradjani nisu birali i imaju i dalje veliko poverenje u njih? Ali Baba i njegovih četrdeset razbojnika se obavezno treba uvesti u obrazovnu literaturu. Pragmatizam.

  14. А сваки дан по медијима и по друштвеним мрежама апели за помоћ, за лечење деце, за егзистенцију сиромашним вишечланим породицма, који малтене ни струје ни воде немају. Зар је важније изградити цркву, храм или неки други верски објекат или омогућити породицама достојанствен и пристојан живот, пружити руку ономе ко болује од тешке болести?

  15. Kako to SNS deli svojim gradonačelnicima pare. Nije SNS kriv što drži vlast u preko 90% opština i gradova u Srbiji. Šta bi ste hteli vi koji imate promile prodrške naroda da jedan projekat tamo jedan ovamo, pa to bi značilo da vlada ne bi radila ništa.

  16. @blagotebi, svaka cast za komentar za ovaj radioluxemburg. Nasmejao si me i osvezio mi dan!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.