Vučić i nemački ministar privrede o unapređenju poslovnog okruženja

Ostavite komentar


  1. Ovo je od izuzetnog značaja za našu zemlju. Samo tako nastavite gradimo prijateljske odnose.Koji će dovesti nove investitore, koji će graditi nove fabrike, gde će raditi naši radnici.

  2. Konkretizovanim sporazumom, vlada treba za Srbiju da obezbedi što veći priliv investicija kako bi na najbezbolniji način ublažila posledice krize izazvane koronom.

  3. Iskreno se nadam kao i većima građana Srbije se da će u našu zemlju doći i novi investitori, a da će oni koji već posluju u Srbiji još bolje da razvijaju svoj biznis. Ovaj sporazum koji je danas potpisan samo pokazuje odnos Nemačke prema ovom regionu i prema Srbiji.

  4. Čitaj Ustav predsedniče. Dobro ga nauči. To što radiš je izvan tvojih ustavnih nadležnosti …

  5. Korak u pravom smeru, koji će pojačati Nemačke investicije u našoj zemlji, a samim tim i ostvariti napredak i povećanje životnog standarda za naše gradjane.

  6. Poslovno okruženje_ To su priče za malu decu! Srbija je za strane ulagače pravno i bezbednosno izuzetno nestabilna zemlja i zato nemaju interesa za ozbiljnije investicije. To Vučićevo poslovno okruženje sigurno znači što veći uvoz u Srbiju nemačke bofl robe.

Ostavite komentar


Ekonomija

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate? 10

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate?

Sa prazničnim periodom povećava se i potrošnja, čak i za 40 odsto. Nakon poslednjeg otkrića falsifikovanih proizvoda, potrošači će osim o cenama morati da vode računa i o kvalitetu namirnica. Marko Dragić iz Nacionalne organzacije potrošača rekao je za RTS da se može očekivati da je na tržištu u Srbiji veliki broj falsifikovanih proizvoda i da građani koji su ih uočili mogu da ih prijave tržišnoj i poreskoj inspekciji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.