Vučić: Izašli smo u susret velikom delu zahteva radnika Fijata, u sredu dobijaju otpremnine

Ostavite komentar


  1. Radnici Zastave ne vide dalje od nosa. Samo da se dočepaju nekih para, a kad bi moglo i da se radi tri dana godišnje, super- A šta će sutra njihova deca, koga briga. Umesto da traže da država poništi štetan ugovor s Fijatom i da se konačno raščisti treba li nam takva fabrika ili ne, da se vidi šta može da se radi u Kragujevcu. Ovako će svakih par godina država da podmićuje Fijat, radnici da štrajkuju i to nije nikakbo rešenje. Bolje da se jednom prekine i započne nešto iznova, država i tako daje ogromne pare, pa može i za nešto što bi predstavljalo rešenje. Zašto gaje tolike stručnjake, nego da misle i predlažu rešenja?

  2. Eh . . . kada imamo takvog “ preCednika “ ( IQ strasan ) a i LOVU gradjana Srbije “ nema problema postoje samo resenja koja se , naravno , kriju od javnosti verovatno zbog . . . znate vec . . .

  3. Svašta .Evro vam j e popio mozak,ništa ovako nemožete rešiti.Život od poštenog rada nije dečija igra ili fudbalska utakmica.

  4. Ne da je lukavo od Vučića što je tek sada prihvatio određene zahteve radnika Fijata. On je znao da će ih prihvatiti, ali je hteo da napravi populističku predstavu za narod kako je on ustvari BOG, a Brnabićka mu je poslužila samo kao „vorschlag“ za tu predstavu. Meni je od njega definitivno muka, lepo rečeno.

  5. Izaci ces u susret i svim nasim zahtevima, otpremacemo te mi na sedmo nebo i dan i noc!

  6. Bre Dobro jutro Dragi moj Rodjo u tudjini ja mislim da Bre Vise Vama Dragi moj Srbijanci Komunisti Nema Vise Put u Evropsku Uniju .!?Za Vas Deage Moje Komuniste u Gradu Kragujevcu.Nazalost Nema Nista -Posla ,Vi u Naprednoj Takozvanoj Drzavi zvana Srbija Nazalost ludo Ali istinito NECETE imatu Sta papati jesti ,a Necete imati Sta Gristi ,Za Badava Za Dorucak, Rucak I Veceru .!?

  7. Kao i uvek dobijaju najveci neradnici oko 20% radnika koji su tehnoloski visak i koji godinama ne dolaze na posao i samo su trazili veci novac. Drzava je sama donela zakon o nivou otpremnina u slucaju tehnoloskih viskova, i sve uz saglasnost sindikata, a sada donosi pojedinacna resenja kad se blokira BG. Ako je drzava htela da pomogne ljudima koji ne zele da idu privremeno na rad van zemlje onda je ponuda za rad u firmama u zemlji trebalo da bude primarno resenje. Ponudu koju su dali oko toga da rade u Tervu je smesna. Niko je nece prihvatiti…
    Ludilo ili totalno nepoznavanje stvari i opet bacanje para gradjana Srbije.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.