Od velikog „točka“ do velikog akvarijuma – srpski „Nju dil“ ili Vučićeva „Potemkinova sela“: Šta je sve predsednik najavio?

Ostavite komentar


  1. Šta kod i ko najavio… Sve to u ozbiljnoj pravnoj državi mora da prođe kroz javnu i parlamentarnu diskusiju na svim nivoima, ne može toliki novac građana (!) tek tako da se da za nešto što je par ljudi poteglo samo odozgo da se proglasi, pa niste vi Srbija. Niti mi vaši podanici.

  2. Vucic i njegova napredna interesena grupa se iskljucivo bave marketingom. Dakle svaki dan se mere rejtinzi i prave sondaze javnog mnjenja pa se onda izlazi sa ovakvim „pojavljivanjima“. Narod totalno hipnotisan svojom nemastinom i problemima, dok vrh sekte sve bogatiji i bahatiji. Srbija danas.

  3. Bugarska je Evropa
    Famozni EXPO koji se ovde predstavlja kao čudo neviđeno je 1981. godine održan u Bugarskoj. I to u Plovdivu! Primitivna centralistička vlast u Srbiji to ne može da zamisli nigde drugde do u Beogradu. Zašto ne u Nišu? To bi gradu dalo injekciju za razvoj. U Beogradu su jarani sa kojima se može muljati. A treba misliti i na beogradske izbore. Provincija je nepouzdana.
    Beograd kao Potemkinovo selo, dok će ostatak Srbije da sanja o civilizacijskom dostignuću kao što je kanalizacija.

  4. Umesto novi Prater u
    Beogradu će posle ov
    og „eksperimenta“osta
    ti OGROMNI KRATER od siline pljačke,koju
    napredna bratija spre
    ma beogradjanima.i
    Srbiji.

  5. Pa kad nesto od toga bude napravljeno a zemlja prezaduzena i ne moze to da odrzava, pojavice se Vucic da kaze i svaki dan ponavlja da je sve to on napravio a ovi nesposobni i neznalice sve upropastise.

  6. Nemamo preciscivace otpadnih voda da ne kazem fekalija, nego sve direktno u reku, leva obala Dunava nema kanalizaciju godinama, se prica i nista a sada ce se baciti pare zarad rejtinga i cijeg prestiza? Stanica za 2 meseca hajde da i to cudo vidimo a zasto autobuska stanica tek 2025 zar stvarno treba toliko godina??? Sto bi rekla deca masta radi svasta. Ziveli

  7. Ne razumem se mnogo u zeleznicu, citam 18 km, cini mi se 10 stanica, 120 km na sat, mozda ako iz mesta krene sa 120 km. mala duzina, puno stanica, tako da brzina nema sanse a mozda nisam bas strucan. Ziveli

  8. Šta je Najavio? Da će da nam istrkeljiše džepove skroz-naskroz i da nam mazne i poslednju prebijenu banku.

  9. A sve to poslove zna se ko ce dobije, firme bliske stranci, a drzava placa koliko treba, odnosno mi ovce za sisanje

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.