Vučić o mleku: Ne idem nikad u prodavnicu, ali mi je posao da znam cene

Ostavite komentar


  1. Posadi Kokezu za ministra poljoprivrede, on će da ti reši stočni fond, i nemoj da brineš ni za mleko, a ni za premije. Nedimović će da vam sredi ispašu na stadionima, ionako nam je fudbal strava, i užas… Ovo nema ni u zemljama trećeg sveta. De popij Predsedniče, i odvrni Tarmi Rićmija! Ne može nam niko ništa, osim tebe, i tvojih!

  2. Зашто извозите сирово а увозите млеко у праху битанге једне,

  3. Hajde da uvezemo 5000 – 10000 junica, a da zakoljemo 50000 krava godisnje. Vrhunska strategija

  4. Rece covek koji poloni 14000 hektara sa pratecom mehanizacijom objektima,radnicima,mlekarom i ko zna cime jos, jednoj vrlo naprednoj poljoprivrednoj naciji…Arapima. Rok cuvanja mesa zaledjenog je 6 meseci a kod nas 1,5 godina. Gospodo novinari sto ne idete da slikate prazne stale Al-dahre, od Frikoma do Glogonjskog rita je nekad bila farma muzara i junica,vec mesecima nema krave ni u najavi…

  5. Uvezli mleko za 200milona evra, svaka čast. Predvidjam da će da se rodi u ovoj godini manje od 60000 dece zbog cene mleka.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.