Vučić o plati od 1.000 evra: Isprazniće nam se Srbija i zato moramo da izjednačimo primanja

Ostavite komentar


  1. За Србију би било много корисније када би он поднео оставку.

  2. Pita li se neko kolika je realna vrednost evra? Ovi nesrećnici ga silom drže na 118 dinara, samo da bi mogli da se hvale kolika je prosečna plata! Za 100 evra danas mogu da kupim upola manje stvari nego pre četiri godine! I evro su uspeli da obezvrede! Za zelen bor da se uhvate i on bi se osušio!

  3. To reče onaj što je kategorički tvrdio da se „neće kandidovati“ za predsednika. A predsednik???

  4. Ко год од пистојећих пропалих српских политичара да узме власт, нама спаса нема. Сви сте ви исти шешељева школа.

  5. VOJVODINA radi Beograd se gradi, dokle će uzimati iz Vojvodine da bi Beograđani i još neki uživali. Da li se zna koliko ima sirotinje u Vojvodini, penzioneri nemaju privilegije, đaci nemaju besplatne udžbenike i tabletračunare, samo se pitam dokle. Koliko je dato para u nečije novčanike da bi otvorili fabriku u Novom Sadu. Pretpostavljam 20000 evra jer za fabriku čokolade 15000 evra. Što se to neda našim kompanijama.

  6. Postovani,uvedi platne razrede I ne brine…Ovako smo svi sa juga dogodine beogradjani I novosadjani…(Obecane platne razrede cekamo godinama)

  7. To nema veze sa životom mi smo još na minimalcu, možda ovi njegovi izvuku prosek sa 1500 do 2000 u proseku 1000.

  8. Šta i koliko će biti?obećanja od 2000te 2012 smo u eu,2014te,2018te,2022ge,.zašto nismo tamo ?.zato što to nije želela niti želi niko ko je na vlasti jer im više odgovara haos za manipulacije i krađu nego uređena država…

  9. Šta je moglo da se kupi za 100 eura 2012 god. a šta može danas. Koliko se sećam tada je TNG bio oko 30 din. a sada 100 dinara

  10. Radim u zzjz vranje sanemedicinskom sss . Plata je 50000 din.med sestri 65000.kad ću do 1000eu. Nikada!

  11. Hajde da izjednačimo. Neka prima malo i on a ne samo sirotinju da boli ispod leđa.

  12. Od Timoka do Morave sve su prazne fabričke hale, od Krajina vina i Dzervina pa do Lepenskog vira osta pusta Timočka krajina.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.