Vučić obećao veće penzije i bolji život penzionerima

Ostavite komentar


  1. Obecanje , ludom radovanje. Prefizborno obecsnje. Tako da moze da obecava bilo sta , nista ne verujemo.

  2. presednice samo nam kazite kada ce to biti bolje…..penzionerima vratite prvo sto ste uzeli pa onda povecanja. Od 2014.g. koliko penzija dugujete penzionerima….8 penzija ste uzeli, vratite pa onda prica o boljem zivotu….

  3. Nasi penzioneri su izgradili ovu drzavu i podneli su teret reformi, zasluzuju povecanje penzija.

  4. Videh dole u komentarima da ste napisali kako je vučić uzeo 8 penzija. Nije istina. Vratio je on mnogo više nego što ste vi sračunali

  5. Vrati otete penzije? Koliko je penzionera umrlo od Kovida u 2021.g.??????

  6. Penzioneri su ljudi koji su svoj radni vek časno odradili i zaslužili su pomoć od Države od 20000 dinara .

  7. Pa da, sa ovolikim brojem nezaposlenih u buducnosti nece ni biti penzionera, onaj mali broj srecnika, koji je nekako uspeo da dodje do posla, mozda i zivi bolje. Generacija 1979

  8. Obecanje- ludom radovanje.U ovoj godini jedino je izvesno da ce realno opasti plate i penzije.

  9. Hvala za 20000h.Uzeto nam je mnogo više a i uzećete nam mnogo više. Nama sa penzijama ispod proseka znači svaki dinar. Ali Predsedniče hiljadu dinara povećanja je stvarno jad i beda.

  10. Prosecna penzoja u Srbiji 264 evra,potrosacka korpa 330?Juce podelise nacionalne penzije od preko 599 evra,socijalna penzija ne postoji,poljoprivrednim penzionerima oko 110.U kojoj zemlji mi navodno zivimo?

  11. Treba se brinuti i o najstarijima, ovo jeste vid brige i time obezbedjivanje uslove za sve kategorije stanovnistva

  12. Stop linearno povecanje penzija.. Poveca ti penzije nama ispod 150eura..a ima nas vise od Milion..ne treba nama ovih 20.000din.nama treba mesecno da stize penzija koju smo za radili.. A ne da Nam dajete nase pare, pa kao vi Nas pomaze te, a to su u stvari nase pare.. OSVESTITE se Malo.

  13. Kad ce da budu ukinute prevremene penzije jer nas problem je samo sto smo rano poceli da radimo i zbog toga smo kaznjeni

  14. Pa penzioneri (čast pojedincima) obožavaju „velikog“ vođu.On ih ponižava,daje im milostinju,a ne pripadajući penziju koju su zaradili…
    Penzioneri,zaboravite na svoje dostojanstvo jer to prihvata uz zahvalnost manipulatoru…naročito pred izbore.
    E pa glasajte i dalje se klanjajte i zahvaljuje despotu zvanom Vučić!!!

  15. Za Ljubicu! U kojoj zemlji ti živiš? AV samo obećava ne ispunjava, i sve za jedno dve do tri godine…da ne pišem sada o aferama koje ga prate.

  16. Odmah da vratis pare imam staz 40 g a nemam godine zivota.Imam privremenu penziju odmah mi vrati sta si uzeo .
    .

  17. E MOJ PREDSEDNICE NA JEDNU STRANU SE ZAHVALJUJETE A NA DRUGU STRANU NAM DAJETE POVECANJE OD 900.DINARA.DALI VI MOZEMO DA ZIVIMO SA 16900.DINARA.OBJASNITE VI MENI KAKO DA PLATIM RACUNE,I DA KUPIM HRANU I OSTALO NAJNEOPHODNO ZA NORMALN ZIVOT.PA JEDNA CRNA GORA NAJNIZA PRIMSNJA JE POVECALA NA 450 EVRA,MAKEDONIJA NA 290.EVRA.A MI 16900.DIN.SAMO PROSECNO PRIMSNJE.OBJASNITE VI MENI,KAKO ZIVETI SA 16900DIN.

  18. BAS STU POZINENI PENZIONERI SA 900.DIN POVECANJE I 16000.DIN PENZIJE PRIMAMO.SRAMOTA.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.