Vučić penzionerima vitamine, oni njemu lek za pamćenje

Ostavite komentar


  1. Svr rečeno od strane gore pomenutih je !00% tačno i stojim iza njih a protiv najvećeg blefera i kleptomana AV

  2. „Vučić penzionerima vitamine“
    Kako da ne? Nisu to njegovi vitamini, sve je to od nasih para. Zato smatram da penzioneri to treba da uzmu i da shvate da to nisu njegovi vitamini.

      1. Zar je bitno ciji su ? znaci ako je od Vucica neuzimajte umrite,ako je od drugog uzmite.Dajte dosta teorija zavere,te nas teorije vode konstantno u propast i vuku u ambis.Uzivajmo u zivotu i gledajmo u budcnost.

        1. Strašno je što je pored svih ovlašćenja koje je preuzeo mimo Ustava, sad izigrava i doktora koji stručno i znalački penzionerima prepisuje vitamine, svima iste!!! Alo doktori, recite mu da je to štetno! A tražimo samo da nam vrati Oteto, a posle da gradi stadione.

        2. Da se nisi izlupetao ne bi znali da postoji takva narcisoidna osoba

    1. Tacno od nasih para, bivsi rezim nije nam dao ni nase pare vec sve uzeli i fabrike

  3. Penzineri će dobiti pomoć od države i treba da dobiju. Aleksandar Vučić zaista želi dasačuva život svih penzioera u Srbiji, i treba da im se pomogne da steknu imunitet.

    1. Kada već radite na izmišljenom radnom mestu bot-sns i parazitirate na grbači naroda da vam nešto kažem.Narod treba da konzumira voće,povrće,meso.da ide na more..Tablete su ,,sirotinjski koncentrat,,čista prevara. Ali na ubrzanom KG pravnom nije bilo vremena da to naučite.

      1. Kako si ti dosla u gradsku upravu? najverovatnije u doba demokratije hahahahah…Ti posto si bogatasica uzmi i deli anrodu niko se neec ljutiti,ali svojim komentarima pokazujes koje u stvari bot.Prijatan dan Vam zelim.

      2. Kad već lupetaš gluposti prvo pitaj penzionere pa ćeš čuti šta oni imaju da kažu a oni znaju zašto podržavaju Vučića,zato što je više uradio za penzionere nego svi bivši predsednici za poslednjih 30 godina

    2. Božeeeeee Ivanaaa kakooo siiii tiii naivnaaaaa!ali i doooobraaa srckoo maliii kakoo onaaa svogaa presjednikaa faliiii…šećerkoo maliii

    3. Neće botice oni pomoć već pristojne penzije da kupe šta im treba.
      Da nije penzionera, ni ti Ivana ne bi imala to JP u kome ti za botovanje daju platu.

      1. Za razliku od perioda dok ti je DS i Đilas „žario i palio“ i isplaćivao penzije i plate iz kredita danas svi imaju pristojna primanja,samo lezilebovićima poput tebe nije dobro,penzioneri se ne žale

        1. Danas je dug zemlje udvostručen. kada su bili žuti dug je bio 15 milijardi eura , sada je skoro trideset, Eto zato je tebi dobro, jer imaš više za sendvič.

  4. Djecko,pod hitno u Lazarevica po stručnu pomoć.Bice svima lakše.

  5. Ja sam neutralan, ne glasam ni za vlast, a boga mi ni za vecinu opozicije, ali od zutajaca nisi mogao ni bolest da dobijes a kamo li 110 evra. Sporo pamtite, brzo zaboravljate. Ja sam imao, i sada imam puno drugara koji su bili u DS-u, dok su oni birali i menjali poslove kao carape za mene nije bilo nicega. Kao glasac vam kazem ovo, meni je sada bolje nego tada i ne pada mi da glasam za Djilasovu kampanelu.

  6. A u slučaju da ne radi Ustavni sud ? Za kormilom… Lud . REpublika Eco Taši Taši i april u Beogradu .

  7. Da li ce uspeti lekari da ga uopste dovedu u stanje da moze da odsluzi zatvorsku kaznu koju je zasluzio? Bolest je uznapredovala i svakog dana je sve gore

  8. Onaj ko se brine o deci i starijoj populaciji ne bi mu se trebalo nista zameriti.
    Mada bih ja pre dala probiotike i ne svim penzionerima vec samo onim najugrozenjima , onima koji primaju penzije do 30 000, 00 dinara.
    Drzava treba da pristedi , ne zna se sta donosi na kraju ova pandemija, na sta ce sve ovo izaci , vidi se da bogati postaju sve bogatiji siromasni se siromasniji , mozda cese menjati i drzavna uredjenja, niko ne zna sta ce biti, da su se svi vakcinisali virus bi nestao u kratkom roku a onda na sud sve one koji su se bavili na bilo koji nacin ovim virusom ako nije proistekao iz prirode sto treba dokazati . Onaj ko je prvi rekao da ovo nece biti jedini virus da ce ih uskoro biti jos tog na preispitivanje , a to je bio B.G. Da li je taj covek ne dodirljiv za pravosudne organe ?.
    ,Jedan mali informativni razgovor sa sve poligrafom, ma sta on rekao, koje bi mozda covecanstvu donelo kakav takav mir , valjda ne bi ni on bezao od toga ako nije ucestvovao u pojavi ovog virusa . Svet bi bio zadovoljan kada bi se tako nesto ostvarilo .

  9. Uvek ce biti nezadovoljnih gradjana, kako ste bas na njih naleteli?! Hm…

  10. Koliko pritkih i povrsnih ljudi to je strasno! Poenta je znak paznje najstarijima i podsetnik koliko nam je bitno da redovno unose vitamine i sacuvaju svoje zdravlje!

  11. Pomoć najstarijim građanima naše zemlje je uvek od velikog značaja, posebno onima sa malim primanjima.

  12. Bespotrebna histerija pojedinaca na vest o dodeli paketa vitamina za najstarije sugrađane,ko ne želi neka odbije vitamine,ništa nije pod moranje

  13. Gospodine predsednice! kako Vas nije sramota da godinama lazete i potkradate najstarije sugradjane i vredjate nasu intelegenciju.Sta mislite,da ste svu pamet ovoga sveta VI pokusali?

  14. Bune se oni penzioneri što imaju velike penzije a tvrdim da ih sigurno nisu zaradili svojim radom već nekim položaje na visokim funkcijama u društvenim preduzećima, trebalo bi da razmisle kad kritikuju.

    1. Ti znaš ko je kako penziju zaradio? Verovatno nikada ništa nisi učio i bilo šta pametno radio i sada lupetaš za sve pare. Stidi se .

  15. Pa treba i drugu stranu pitati, one penzionere koji su zadovoljni, e ne par koji nije.

    1. Oni sto imaju velike penzije su navikli da da zive u komforu citav svoj radni vek samo im trebati objasniti zasto je banana kriva

  16. Jedan savet za dosadne SNS članove koji dolaze na vrata nudeći lažna obećanja ,supruga je izašla i pitala ih je dali doneli penziju koju su oteli ,o tog dana nisu nam došli na vrata.

  17. Suprug mi je bio penzioner.Preminuo je 5.4.2021.pa pitam da li imam pravo na pomoc od drzave u evrima? Napominjem da je umro o korone virusa.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.