Vučić: Ponuda Telekoma Srbije odbijena iz političkih razloga

Ostavite komentar


  1. Ти и даље слушај шта ти командују и прави аутопут Ниш -Тирана.

    1. Za tvoju informaciju: Srbija ce sredstvima EU izgraditi deonicu autoputa od Nisa do granice sa Republikom Kosova. A sto se Telekoma Srbija tice i ona ce se uskoro ponudii na prodaju i preci u privatne ruke i nema svrhe da vec privatizovani telekom Albanija dospe u drzavne ruke Srbije koja je ionako izrazito neprijateljski nastrojena prema svemu sto je albansko, sto se vidi i iz tvog negativnog stava prema autoputu Nis -Tirana koji je potreba i neminovnost svih nas, ne iskljujuci ni teme.

  2. Kao onomad kad Je Merkator dao najbolju ponudu za Maksi ili kad Šlaf VIP kupio 063 …

  3. Da li ćeš ti, ikada, imati hrabrosti da nešto dobiješ iz političkih razloga. Da li je moguće da smo samo MI na rasprodaji i najjeftinija radna snaga. Da li kod nas samo vlada opcija: „plati pa klati“ , a sve ostalo je nebitno i: nacionalni interesi nisu bitni kad su INVESTICIJE u pitanju.

  4. I ne samo politickih razloga nego odbijena je pre svega iz bezbednosnih razloga, i to , predsednice treba ipak da si rekao jer , kad pominjes samo politički razlog to ne opisuje pravu sliku i ulogu Srbije u regiji i Europi ali , kad bi pomenuo pravi sigurnosni razlog to tacno pokazuje koje je namere imala Srbija ( iza koje stoji Rusija ) sa kupovinom Telekoma Albanije …!

  5. Zašto odbijati najpovoljniju ponudu? Slazem se sa stavom da treba sačekati izveštaj.

  6. Albanci i kada je u pitanju kapital ne zele saradnju sa Srbijom, koja im uvek salje poruku mira. Ovakvim potezom jos jednom su pokazali da nisu sprmni ni za dogovor ni dijalog

  7. Ne zele Albanci Srbe u Albaniji vec Albance u Srbiji. Koliko god da smo za mir to ne smemo da dozvolimo jer znamo za njihov plan koji se prostire do Nisa.

  8. dobro jutro predsednice. pa naravno da svaka drzava vodi racuna da svoju privredu ne daje svojim neprijateljima. osim srbije koja je vojvodinu prodala hrvatima, zeljezaru amerima i takve i slicne gluposti. ja ne vidim nista sporno u ovome. samo je jos ociglednije koliko je srbija jadna. a i nas predsednik bi prodao nas telekom albancima. zato nam tako i ide. narod bezi drzava se prazni, posla nema narod zivi bedno.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.