Vučić prestao da se poredi sa Evropom, izabrao lakšu „metu“

Predsednik Srbije odustao od ideje da postigne najveći rast na kontinentu

Ostavite komentar


    1. Само да корона остане у Србији. Никад већи раст БДП, деле се паре грађанству, авио превозник враћа велике дугове….ма короно, остани!!!

  1. Je l cilj tog poredjenja da se radujemo tudjoj bedi ili sta? A mi i sa najvecim rastom ostajemo pri dnu.

  2. Zahvaljujući Aleksandru Vučiću Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniče što činite sve da Srbija bude jaka i stabilna. Srbija se cela razvija i gradi.

      1. Svi koji znaju da je neko umro od gladi neka dostave podatke DANASU. A ako neko neće da radi ili da stanuje i minimalno radi u bogatim seoskim područjima i treba da umre od gladi.

        1. Greh je poželeti drugom smrt, pogotovo smrt gladju,
          vaša izjava i nije baš u skladu sa hrišćanskim verovanjem, Biblijom, pravoslavljem…

    1. @Ivana: skoro identičan botovski komentar si dala u 19:09 u drugom tekstu na istu temu. Da li ovo radiš od kuće ili sa radnog mesta? Plaća se dobro? Pošteno od tebe da nisi promenila nick.

  3. Šta god i ko god da je neko rekao ja sam uvek za to da Srbija napreduje i ide napred.

    1. Onomad kad je bilo bombardovanje, statisticki rast ekonomije je bio dal 80% ili 180% … a niko da kaze da i tim tempom rasta nama treba vise decenija do vise stotina godina da recimo stignemo Austriju (pri tome nama stope rasta zavise od ulaganja stranaca, celika i kola koji nisu isti svake godine)

    2. Ne nismo ljubomorni samo ne verujem čoveku koji ne zna za reč istina, pa izjavio je da prošle godine nisu bili izbori i ti iako si glasao za njega poverovao si u to, još jedna stvar, bdp u Norveškoj ako je 1% to je povećanje koje je mnogostruko veće od 6%posto u Srbiji, nadam se da si razumeo da „mi“ Srbiji želimo samo najbolje

  4. Ovaj čovek ima paničan strah od gubitka vlasti.
    Svakodnevno višekratno oglašavanje u javnom prostoru to očigledno dokazuje.

    1. Njemu je potrebno usaditi strah od zatvora. Onda ce se stvari poceti menjati.

  5. Svakim danom sve smo siromašniji.
    Kupovna moć opada, a elita se bogati sve više.
    Kupuju skupe stanove, pere se novac od kriminala.
    Ne osecam nikakav napredak.
    Gradi se fuserajski, ugradjuju se na svakom poslu. Njima je lepo, pa mogu i o ovoj temi veselim tonom.

    1. Pa taj način rada sa otimanjem i prisvajanjem svega samo sebi nije vam smetao od rata 45 te do pre neku godinu a sada vam to smeta.

  6. Za pisca teksta, kada imas pad od jedanaest odsto a onda rast od upola toliko, jesi li u minusu ili u plusu, nasuprot tome, kada imas pad od dva posto i onda rast od duplo toliko, koliko mu to dodje nepismeni covece.

  7. Broj jedan: da li su podaci koje on iznosi fingirani, izmišljeni, a služe političkoj promociji, izborima, ili su zaista takvi?

  8. Hrvatska je u prošlom mesecu prešla prosek plata 900€, Slovenija preko 1400€, a mi smo na 500€, a da ne govorimo o nekoj Austriji gde čistačica zarađuje više od našeg predsednika koja radi i praznicima, prekovremeno i vikendima. Ovim tempom doćemo na nivo Slovenija za 25 godina, a oni će tada biti 50 godina ispred. Čim neko priča u procentima, upamtite ovo dobro, taj MANIPULIŠE podacima.

  9. Pa svi u okruženju imaju veća primanja.I dosta sa procentima.Nije isto 5% od milion i 5% od milijardu.

  10. Kuku nama sa tolikim privrednim rastom, i najvišim BDP-om.

  11. Kada će da prestane ovo zlatno doba pa da počnemo da živimo pristojno i dostojanstveno??

  12. Perica ima 10 jabuka. Dobije još 10% i sad ima 11. Hans ima 1000 jabuka i kad ostane bez 10% ima ih 900. Ali Perica misli da je njegovih 11 jabuka više nego onih 900 :))

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.