Vučić s predstavnicima kompanije Ziđin Koper o eksploataciji dragocenih metala 1Foto: Instagram/Budućnost Srbije

Vučić je na Instagramu napisao da je sa predstvanicima te kompanije razgovarao o brojnim pitanjima od obostranog interesa, te da su razgvori bili odlični. „Razgovarali smo o brojnim pitanjima od obostranog interesa, a posebno o projektima ubrzane eksploatacije dragocenih metala koji će dodatno osnažiti ekonomski razvoj Srbije i još više podići Bor, Majdanpek, Kladovo, Negotin, […]

Vučić je na Instagramu napisao da je sa predstvanicima te kompanije razgovarao o brojnim pitanjima od obostranog interesa, te da su razgvori bili odlični.

„Razgovarali smo o brojnim pitanjima od obostranog interesa, a posebno o projektima ubrzane eksploatacije dragocenih metala koji će dodatno osnažiti ekonomski razvoj Srbije i još više podići Bor, Majdanpek, Kladovo, Negotin, Zaječar i ceo istok zemlje“, naveo je on.

Kazao je da su tokom sastanka razmotrili i planove za proširenje kapaciteta i dodatne investicije u sisteme za smanjenje aerozagađenja.

„Time će rudnik Čukaru Peki (pet kilometara južno od Bora) postati jedan od lidera u zaštiti životne sredine u Srbiji“, naveo je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari