Vučić u Davosu o projektima u proizvodnji vojne opreme

Ostavite komentar


  1. Bravo Vucicu, dajte napokon tu, vama tako voljenu Srbiju pretvorite u AbuDabi na vodi.

  2. Dosta Vise sa prodajom. Svaki idiot moze da upravlja zemljom na ovaj nacin. Ajde sve da prodamo i da uzmemo kredite pa nek nam deca budu robovi u sopstvenoj zemlji.
    Barabe treba da budu kaznjene za zloupotrebu vlasti. Valgda ce i tome doci dan!?

  3. Puno naše vojne opreme se proizvodi u Srbiji i još od Tita važimo za zemlju koja ima dobru namensku proizvodnju pa bi bilo dobro da nam Poly group preuzme izvoz iz Srbije opreme i naoružanja za svetsko tržište.

  4. Skup u Davosu je odlična prilika da se čuje glas Srbije na svim poljima i da se privuče neki novi investitor.

  5. Svestka kriza je a u Srbiju ipak stižu investicije. Premijer Aleksandar Vučić očigledno vodi dobru ekonomsku politiku.

  6. Zašto mi ne objavljujete komentare? Nisu svi koji komentarišu pozitivno Vučića, botovi! Stvarno mislim da on odlično vodi državu i ne vidim ni jednog među ostalim političarima ko bi to mogao da radi bolje od njega.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.