Vujović: Tužiti Etihad

Ostavite komentar


  1. U srbiji ni jedno preduzece ne posluje sa dobitkom. I za njih je kriv Etihad?

  2. Slušajući jutros intervju na N1 sa gospodinom Vujovićem shvatila sam da šira javnost nema podatke o poslovanju Er Srbije i da bi bilo dobro da o tome piše Danas. Naime, čini mi se da u toj firmi ima teškoća, da ne cvetaju ruže a da Etihad ne odgovara za finansijske gubitke iako je vlasnik 49% i postavio je svoj menadžment. Mislim da naši političari previše galame oko Kosova da bi prikrili niz poslovnih neuspeha. Eto vam teme za neki naredni broj. Mislim da je ta kombinacija sa Emiratima promašaj i u Beogradu na vodi. Pitanje je da li su oni u taj projekat išta uložili a dobiće stanove na prodaju.

  3. Vrli botovi koji su narocito u poslednje vreme posebno aktivni, trebalo bi da znaju da bez obzira ko zamisli neki projekt da jedan vodi a drugi placa, nema buducnost! Posto se ovde radi uglavnom o zavedenim klincima, zalosno je da ne vide da im se ovako bas urusava buducnost! Izmisljotina Vlade da uvek zadrzi 51 % akcija a preda zlatnu maninskom suvlasniku, kao sto je slucaj i sa FIAT-om, omogucuje ovome da donosi odluke bez posledica pa su samim tim negativne. Neodgovorno raspolaganje drzavnim budzetom i stalno sklapanje ugovora sa stranim koncernima bez prava objavljivanja nego tek kad sve bude kasno, dovoljno govori o zloj nameri ove vlade!

  4. Ovaj gospoin je jedan od najboljih poznavalaca komercijalne avijacije koje je je JAT ikada imao.

    1. Možda je to i tačno ali kako onda objasniti da je JAT, kojeg je vodio taj isti gospodin pre nego što je u igru ušao Etihad, bio pred bankrotom i samo su ga ogromne pare iz budžeta držale da ne potone?

      1. To se i ja pitam… Kako to da u Srbiji imamo toliko strucnjaka, koji su vodili neke velike gigante u proslosti, ti giganti su propali, a sada isti ti strucnjaci dolaze, i sole pamet ovom narodu. A sve u cilju da kompromituju sadasnju vlast, koja po mom misljenju vadi ovu zemlju iz blata, sporo, ali napredujemo!

  5. Botovi, spremajte Uskrs, umesto sto kucate dislajkove! Svi znaju da je svaka rec gospodina Vujovica tacna…

  6. Treba ovog tuziti jer je u izuzetno losem stanju ostavio iza sebe Air Srbiju.

    1. Djak bi trebao prvo da bude vredan da uci pa tek kad nauci daje komentare.U Srbiji u kojoj glavnu rec i u ekonomiji vodi osoba koja da gotovo nema ni jednu godinu staza u njoj se nesto drugo i ne moze ocekivati.

  7. Polako….Polako…gde si krenuo?!? 🙂 Pa zar tako sa partnerima koji su spasili JAT i omogućili hiljadama porodicama dohodak a milionima da to osete? Ne mogu da verujem koliko su ove starkelje iz komunizma zaostale u razmišljanju za svetom i evropom…

  8. JAT je odlicno radio samo ga je drzava pokrala dragi citaoci.A sto se tice mladih botova ne treba da brinu, kad ovi odu sa vlasti doci ce drugi, isti takvi, ha, ha, ha, ha…

  9. Narod bi trebao da podigne optuznicu protiv totalnog sakacenja zemlje u reziji rezima koji se bavi samo lazima i prevarama.
    Dragi penzioneri, koji uplaseni za egzistenciju i pod direktnom pretnjom , glasaju za ovu posast, morali bi da znaju da tako otimaju hleb i sebi i svojoj deci.

  10. Ukinite pluseve i minuse.Neka svako pise sta misli ali ovi minusi za extra objektivne komentare nemaju smisla.Ili ste vi administratori mazohisti pa trpite sve ovo.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.