Vujović: Zima neće usporiti privredu

Ostavite komentar


  1. Da bi se nešto usporilo, mora da se kreće, u ovom slučaju napred (no?). Znači, tačno, nema usporenja. Kak““a crna privreda, kukavče, ovaj so called rast je rezultat presipanja tamo-amo: uzmem ti ja kintu, normalno da više nisam u buli, pokrijem dug, a ne moram da ti vratim kintu – bottom line, jes““ banalizovano, ali tu je neđe. E da je ta (silna) kinta uložena u tu istu (nepomičnu) privredu, do danas bismo imali neki rezultat. Uostalom, šta mlatim ja, pitajte narod, ali i privrednike. Ma to puca, ne mož““ se postigne, ne ““vatamo korak sa rastom. Ne moraš da budeš ekonomista pa da znaš da nama treba bar 5+ rast godišnje i to realan u smislu investicija, a ne samo "peglanje" računa i da mora da se sredi javni sektor (nema od ta posla ništa, nije trebalo 5 godina valjda ljudima da to shvate). Pa još bacate stotine miliona na gubitaše, koje, opet, držite vi na vlasti, tj,. deo su iste. Ma nemoj me onda zamajavati, nije lepo. A i dosadiK samom sebi s““ ovijem istim pričama, kol““ko god prič““o, deo naroda misli da mi odlećesmo na Mesec, i sve primaju k srcu i lično, k““o da su oni na vlasti.

  2. Kako nešto što ima mali uticaj može da ima ikakav uticaj? Ako je malo, znači da ga nema, a čim ga nema – znači da ima pozitivan uticaj, zar ne, velikanu naše misli.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.