Za beogradsku gondolu milijarde, a za zlatiborsku ni dozvola

Predsednik opštine Čajetina o duplim aršinima države

Ostavite komentar

  1. Stamatovicu samo je potrebno da postujes sistem i da dobijes dozvole kao i svi mi. Ti gradis na divlje i sutra kad neko nastrada budi spreman da odgovaras

  2. Pašće "napredna" klika i neće biti beogradske gondole. Nova beogradska većina da se odrekne novca u korist Čajetine!

  3. Nisam u toku toliko oko te zlatiborske, ali da ste vas nekoliko zavukli ruku gde ne treba u to sam siguran, odakle ti novci za predsednicku kampanju?

  4. Evo ih botici posetili i sajt danas.rs… sve za odbranu vrhovnog nam vodje… Samo gledajte kako svi komentari imaju isti broj glasova, botici marljivo rade.
    Iz Uzica sam, nije Stamatovic cvecka nikako, kao sto i vecina politicara nije. Moras raznim, blago receno, bojama da se premazujes celu karijeru, ali u ovom slucaju je u pravu. Drzavne ustanove, verovatno po nalogu vrhovnog vodje, blokiraju ovu Zlatiborsku atrakciju u cilju svrgavanja Stamata. Sad ce da mu Zlatibor prebace pod nacionalni park i onda ce ga odseci (posto je do sada to bila opstina malene Cajetine) od svih prihoda sa Zl-a (ugkavnom igra sa mafijom oko gradjevinskih dozvola). A Vuk nam Vucko u svakoj corbi je mirodjija. Evo ovom prilikom pozivam novinare da istraze koja to firma se ovajdi sa kicenjem ulica Beograda od oktobra pa do barem marta…

Ostavite komentar

Ekonomija

Razjedinjeni poljoprivrednici u borbi za opstanak: Ko organizuje proteste, ko na njih dolazi i kakva su očekivanja? 10

Razjedinjeni poljoprivrednici u borbi za opstanak: Ko organizuje proteste, ko na njih dolazi i kakva su očekivanja?

Poljoprivrednici Srbije postaju sve glasniji u borbi za bolje uslove rada, brojna udruženja uključila su se u ovu borbu zahtevajući sastanake sa predstavnicima vlasti i proteste, kao vrstu pritiska. Međutim, kao jedan od glavnih problema ove borbe pojavila se nesloga ili samo manjak komunikacije među udruženjima, što je počelo da dovodi do konfuzije među njima.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. maj 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.