Za beogradsku gondolu milijarde, a za zlatiborsku ni dozvola

Predsednik opštine Čajetina o duplim aršinima države

Ostavite komentar


  1. Stamatovicu samo je potrebno da postujes sistem i da dobijes dozvole kao i svi mi. Ti gradis na divlje i sutra kad neko nastrada budi spreman da odgovaras

  2. Pašće "napredna" klika i neće biti beogradske gondole. Nova beogradska većina da se odrekne novca u korist Čajetine!

  3. Nisam u toku toliko oko te zlatiborske, ali da ste vas nekoliko zavukli ruku gde ne treba u to sam siguran, odakle ti novci za predsednicku kampanju?

  4. Evo ih botici posetili i sajt danas.rs… sve za odbranu vrhovnog nam vodje… Samo gledajte kako svi komentari imaju isti broj glasova, botici marljivo rade.
    Iz Uzica sam, nije Stamatovic cvecka nikako, kao sto i vecina politicara nije. Moras raznim, blago receno, bojama da se premazujes celu karijeru, ali u ovom slucaju je u pravu. Drzavne ustanove, verovatno po nalogu vrhovnog vodje, blokiraju ovu Zlatiborsku atrakciju u cilju svrgavanja Stamata. Sad ce da mu Zlatibor prebace pod nacionalni park i onda ce ga odseci (posto je do sada to bila opstina malene Cajetine) od svih prihoda sa Zl-a (ugkavnom igra sa mafijom oko gradjevinskih dozvola). A Vuk nam Vucko u svakoj corbi je mirodjija. Evo ovom prilikom pozivam novinare da istraze koja to firma se ovajdi sa kicenjem ulica Beograda od oktobra pa do barem marta…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.