Za Gružanski koridor i obilaznicu oko Svilajnca više od pola milijarde evra: Kada će biti raspisani tenderi za gradnju?

Ostavite komentar


  1. 3x vise. Mnogo je kume. Ovi bre nemaju meru. Posta je taj kilometar asvalta. Na Mars da ga prave bila bi ta cena. Majko Bozja.

  2. Svi projekti se obustavljaju , EU nas je otkacila , Kina je ekonomski propala PUT SVILE JE OBUSTAVLJEN , Rusija je u dubokim problemima verovatno je vec izgubila rat jedno je sigurno imaju ogromne probleme tako da smo im zadnja rupa na sviralu !

  3. Užički kraj ste načisto skrajnuli.Gađate se koridorima ,brzim saobraćajnicama na sve strane a Užice ništa.Promenili ste trasu auto puta iz 2002 i uništili ste nas.Mašete obilaznicom oko Užica a ako je uradite tek će nastati krkljanac od Zlatibora .Tunel Kadinjača je duži skoro duplo od prethodne varijante,komotno je se mogao napraviti još jedan tunel u Dubu pa da do BB nema nigde uspona.Sve to vide sadašnje vlasti Užica ali ćute kao zaliveni.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.