Za plate 19 milijardi više u 2019.

Ostavite komentar


  1. Da vazno je da svoj vladajuci aparat „podmaze“ a nije bitno sto vlast duguje radnicima visegodisnje neisplacene plate u preduzecima ciji je upravo Vlada Srbije „osnivac“. Ovo je vise nego sramno i podlacko ponasanje vlasti uostalom kao i u ostalim segmentima nasih zivota u Srbiji. Da li ima konacno neko normalan da stane u odbranu casti i obraza Srbije u ovom ociglednom sunovratu u fasizam i diktaturu samo jedne licnosti ( firera ) i njegove ohole bratije iz NAPRDNJACKE mafijaske i banditske organizacije. Dokle bre vise da nas olos na vlasti ugnjetava i sa nama da „otire“ svoje smrdljive cizme, radikalski opanci i cokule su im bili prvobitna obuca, fasizam je uveliko uveden u Srbiji samo to jos niko nece glasno da kaze.

    1. Narod treba da stene kao u svim zemljama i da ispravi svu ovu nepravdu.Sistematizacije su napravljene nove u svim drzavnim institucijama.Ja vam mogu reci za skolstvo.Kakva je tu radjena malverzacija i lopovluk.Svakom zaposlenom u administraciji je povecana plata jer su u medjuvremenu doneli ove brze diplome koje su im priynali i povecali platu sa fakultetom a rade poslove koji su sa srednjom i poslate su Ministarstvu na odobrenje. Ministarstvo je sve prihvatilo bez provere.Salju pare sa povecanom platom a sada ce dobiti jos 10%.Pa ce neko dobiti dve plate a neko nista.Prvo treba da ustanemo i trazimo izmenu zakona da rukovodioci ne mogu da rade sta hoce dele drzavni novac, zaposljavaju svoje i bogate se bukvalno.Nisam zadovoljna da se meni poveca plata a neko hleba nema da jede.Moramo da stanemo ovim kavaljerima na put.To mozemo samo mi narod.Ali da li smo mi slozni ili u drzavnim ustanovama ko hoce nesto da se buni oni ih podmite i zbog para zaboravimo bolje sutra za nasu decu.Nijedan zakon kod nas ne valja. svi oni su doneti u njihovu korist.KO je do sada kod nas odgovarao za lopovluk i zloupotrebu. Niko.A hoce li neko odgovarati, nece.U normalnoj drzavi cim se donese Zako koji nije dobar narod je na ulici a mi sve dublje se zatvaramo u jazbine. Do kada, kako nam nije zao sto nam deca rade kao robovi za sitne pare.Nemaju nikakvu zakonsku zastitu. Pretvorili su nas u robove. Samo javni sektor postoji za nase bestidnike.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.