Za rušenje kafane na Pančićevom vrhu spremno sve osim policije

U Ministarstvu građevinarstva tvrde da će objekat na Kopaoniku biti srušen kad MUP obezbedi asistenciju, ali ne navode da li su to tražili

Ostavite komentar


  1. Zar je moguće da su toliko neinventivni, da nastavljaju sa ovom providnom igrom žmurke ili „mama na tatu, tata na mamu…“ kojom kupuju vreme u nadi da se se ovaj skandal postepeno sam od sebe urušiti i da će ova grdoba na vrhu Kopaonika ostati kao večna uspomena na njihovu vlast?

  2. vazno da je asistencija pandura moguca i pozeljna kada se sirotinja izbacuje na ulicu iz stanova za koje su ih porevaraili razni tajkuni.

  3. Ovako. Ne znam dokle ce da se prave ludi kada znaju i ko je i ciji je objekat i sve znaju, zato i ne diraju. Objekat je u vlasnistvu Zorana Milojevica zvani Zelja, koji je u sprezi sa onim mafijasem sto radi za drzavu Milanom Radojcicem i citavim vrhom SNS-a. Sve je jasno, sve se zna, zato se i ne dira jos uvek, nadaju se da ce narod i novine da zaborave na ovaj slucaj. Na portalu Mondo mi nisu objavili niti jedan komentar. Na Blic portalu ni nema vesti pa da se iskomentarise. Cenzura bato

    1. U malo da zaboravim i ovo. „Gospodin“ Zelja je vec profitirao crni Nisan dzip od Telenora, jer je omogucio postavljanje antene na objekat.

  4. Ovaj objekat je samo pocetak. Slede crkva, prodavnica suvenira, hotel, pecenjara, trubaci, a mozda i neka kineska prodavnica.

  5. Ma srusili bi oni ali treba prvo da se upoznaju Mihaloviceva i Stefanovic, a to nije bas tako jednostavno

  6. Nego sta moj, boky!Pa, to je banda! Bitno je da su njihove asistencije strogo po (NE) zakonu
    kada hapse aktiviste pokreta 1 od 5 mil zbog lepljenja ISTINE na „sotonski stek“Odma stizu bez trunke blama. A, kada ih pitas, je l’ a kakav vas je osecaj prozimao 5Oktobra!? Cute,cute ka’ s…!! To ti to sto se tice nasih organa reda! Ono malo sto je vredelo, ili je oterano u pre. vr. penziju, izgunuli na Kosovu i td.. , a neki zbog vlasti i privilegije postala bez stidna marva. I, sta da narod od njih ocekuje? (ima, ima postenih ljudu 10%ali ne mogu nista)

  7. Pogresno ste informisani. Nije to kafana To je centar za rekreaciju turista i planinara koji tu svrate diveci se lepotama prirode, koje se pruzaju oko Pancicevog vrha.

  8. Hvataju ove što lepe nalepnice na izlige jer je to ozbiljno krivično delo rušenja države, pa nerado pomažu onima koji ruše kafanice ubogih i vrednih ugostitelja…

  9. Nelergalno izgrađena kafana mora da bude srušena i biće. Ali, ljudi, morate da znate da će zbog toga vučićeva osveta biti krvava. Ukoliko bude bio na vlasti i na slobodi. Taj ne preza niodčega. Pitanje je jedino da li će mu plaćenici biti verni do te mere, mislim na one iole normalne, jer privatna njegova interventna jedinica formirana je od teških mentalnih bolida, osoba bez mozga.

  10. U svom pohodu po nesrecnoj Srbiji,g.predsednik bi trebao da dodje i na to ruglo i objasni nam kakav je to strateski posao koji mi ne razumemo,koji cuva Srbiju i Srbe sa Kosova bolje od casti i postenja,bez lazi i lopovluka.

  11. Kako je lako bilo srušiti Savamalu, a kako je tesko srušiti Pančićev vrh!?!?

  12. Sta se cudite pa ministar policije nece napasti stranackog kolegu ili stranackog finansijera.
    Kad je mogao da u krade doktorat sto nebi sabotirao ruse nje object .

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.