Zašto je kvalitet prodajnih usluga u Srbiji najlošiji u regionu?

Ostavite komentar


  1. Loša uslova je delom zato što su prodavci mladi, koji su završili srednje škole upornog kvaliteta gde su bili izloženi raznim vrstama nefizičkog nasilja, pa im se tako formirala ličnost. Oni misle da je važno biti nabildovan ili našminkana, pomalo ohol i praviti se pametan, a istovremeno smatraju da su kupci sirotinja. Naše društvo se polako urušava.

  2. Zato što si firme vec platile reket za tekuću godinu zato ovde nema ni konkurencije pa smo skuplji

  3. Većina prodavaca ne zna šta prodaje, i umesto da daju informacije o proizvodima, govore sta se njima dopada.

  4. Baš me biga da li će da mi se smeje ili da li će da me pozdravi kad niko ništa ne zna. Ne znaju šta prodaju, šta imaju na lageru, koliko šta košta, a pojedini ne znaju ni da rade sa kasom.

  5. „Agencija“, ali za iznudu para radi dobijanja pozitivne ocene…

  6. Stavili bi nas na začelje SVETA po nivou usluga od kako je počela digitalizacija čeka se po dve godine ono što je radjeno za jedan dan.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.