Zašto je tramvaj iskočio iz novih šina?

Tri meseca posle rekonstrukcije, saobraćajna nezgoda na mestu na koje su se vozači prethodno žalili vlastima

Ostavite komentar


  1. Da li je neko iznenađen novim javašlukom vlastodržaca? Ne, naravno, ali ozbiljnijeg bunta neće biti, zašto da talasamo, ćuti, čuće te neko, ma pusti …

  2. Grad i ovako kuburi sa šoferima različitog profila još samo fali da zarati sa njima zbog sujete bezgrešnog Vesića.

  3. Neodgovornost, nestrucnost, otimacina para gradjana, neodgovaranje na pitanja, ne….., ne…..
    NE muciteljima mog grada!

  4. Dakle, već nam je glava u torbi, vozeći se njihovim putevima i šinama. Sve dok ovi sede na vlasti, biće nam ovako, a i gore.

    Poštovanje Redakciji Danasa

    1. za sva desavanja na prugama auto pytevima travajskimsinama obicnim putevima mislim na udese krivi su oni koji su te puteve napravili a ne ucesnici u saobracaju zato bi bolje ziveli da je vreme 13 veka kakvih sve komentara i neznanja mozes cutii procitati

      1. Simo, da si živeo na ovom prostoru, znao bi da su ti putevi napravljeni u doba austrougarske (Vojvodina) i Turske južno od Beograda. A ovi koji ih „popravljaju“, bolje da su ih ostavili u izvornom tanju. A po pitanju novih auto puteva, da si ikada kolima ili autobusom izašao iz zemlje u pravcu sever-zapad, video bi koliko je najskuplji kilometar puta ovde lošiji od tamošnjih. Jednostavno, vozilo se drugačije ponaša, a putevi svojim nagibom, minimumom krivina, „upozoravajućim“ zvučnim efektima kolovoza, čoveku- vozaču sklonog greškama omogućavaju da izbegne opasnost.

        1. Gospodine Mile, da li Vas je sramota ovoga teksta što ste napisali?
          Nekda je bolje ne pisati nego pisati svašta.
          Niste ovakvim komentarom zaslužili ni za „sendvič“…

      2. Bravo, bravo, bravo! Učesnici u saobraćaju su krivi što se tri puta rušilo brdo u Grdeličkoj klisuri, što su se posle mesec dana pojavile rupe na autoputu, što na novim tramvajskim skretnicama ispadaju učvršćivači, što svako malo iskaču vagoni na prugama, što isto svako malo „navijači“ blokiraju saobraćaj na transkontinentalnom putu, što taksisti danima blokiraju Beograd?

  5. Moram priznati da sam nepopravljivo naivan, jer me ovakve vesti još uvek iznenade. Mislim – radili, uradili, pustili u saobraćaj – sve u redu. Verovatno mi organizam traži red i sigurnost, ali toga nema

  6. Eh, tramvaj iskočio iz šina! Pa logično da je iskočio, kada je vozač išao na obuku u Japan gde tramvaji voe 120 km/h.

  7. E ovaj sekretar Vasiljevic je strucnjak ipo. U roku od dva sata on je osudio vozaca. On treba da bude super vestak u Srbiji. Genije

    1. …ili da vozaču sudskom presudom isplati nadoknadu za……pa potom gradu za nanošenje štete u smislu…a kada prava policija počne da čačka takve likove, obično nađe još masu toga zbog čega su se ovakvi osetili prozvanim u pomenutom slučaju.

  8. Ako tramvaji ispadaju iz novih šina, kako li će tek biti kad Vesić napravi gondolu? Kako god da bude, ja se u njoj neću voziti!

  9. Odgovoran je Đilas, on je gradio most.
    Šta, nije on postavljao šine, to su ovi?
    Nema veze opet je Đilas kriv, zašto je gradio most, da nije bilo mosta ne bi bilo ni tramvaja i njegovih šina.
    Znači, definitivno Đilas.

  10. To je najbrze vestacenje, ikada, u istoriji srpskog saobracaja! Da li je neko, zaista, u to poverovao?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.