Zbog izbora nećemo pare EU?

Zašto Srbija odbija da se zaduži kod evropskih partnera i MMF-a

Ostavite komentar


  1. Sve je tačno.
    Uzme vučić novac od arapa za sebe lično i svoje privatne investicije (kao sto je Beograd na vodi) po losim uslovima u odnisu na krefit EU, trosi ga kako hoce, bez ikakve kontrole, nadzora i posledica (ulaze u ono od cega ce on licno imati najvise finansijske koristi: pridaja sraniva u Beogradu na vodi), ili ne trosi – prebacuje novac na svoj racun, a taj kredit – dug vraca drzava iz budzeta, novcem svih nas!
    To je njegov recept po kojim nas debelo zaduzuje vec 8 godina zloupotrebljavajuvi najvise drzavne funkcije na kojima je, i bogati se dok drzava propada a narod siromasi.
    Sad pokusava da podmiti gradjane Srbije (selektivno !) sa 100 evra i to njihovim novcem!

  2. Zašto neće pare od EU? Zato što moraju da se vrate ako se nenamenski potroše. Eno Hrvatska mora da vrati 400 mil evra za ekološku poljoprivredu, jer je 98% dato kako nije smelo. E to ne sme da se desi Vučiću.

  3. …bi morao da prezire svoje birače:Kinezi i Rusi ne poklanjaju Srbiji ne 1€,sve su to skupi krediti,a Italijanima poklanja,prsi se parama najsiromašnijih centralno-Balkanaca!

  4. Samo vi brišite postove koji su kritički prema ovom tekstu
    dobri moji perjanici demokratije

Ostavite komentar


Ekonomija

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate? 10

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate?

Sa prazničnim periodom povećava se i potrošnja, čak i za 40 odsto. Nakon poslednjeg otkrića falsifikovanih proizvoda, potrošači će osim o cenama morati da vode računa i o kvalitetu namirnica. Marko Dragić iz Nacionalne organzacije potrošača rekao je za RTS da se može očekivati da je na tržištu u Srbiji veliki broj falsifikovanih proizvoda i da građani koji su ih uočili mogu da ih prijave tržišnoj i poreskoj inspekciji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.