Zbog snega u BiH otkazan let za Sarajevo 1foto (BETAPHOTO/Air Serbia/MO)

Let Er Srbije iz Beograda za Sarajevo danas je otkazan. Kako su nam javili čitaoci rečeno im je da će im biti obezbeđen autobus, a da je let otkazan, jer avion ne može da sleti na sarajevski aerodrom zbog vremenskih uslova.

Nedim Sejdinović, putnik za Sarajevo kazao je da su napolju čekali skoro sat vremena autobus, pre nego što su se vratili na terminal da dalje čekaju.

„Nisu nam rekli ni da li imamo pravo na neku refundaciju karte ili dela karte“, rekao je Sejdinović.

U Sarajevu su danas otkazana četiri dolazna leta, iz Štutgarta, preko Zagreba, iz Ciriha, Istanbula i Beograda.

Kako pišu specijalizovani avio portali sneg na pisti i magla u Sarajevu, otežavaju normalno funkcionisanje aerodroma, pa je zbog toga i došlo do otkazivanja letova.

Er Srbija je potvrdila je današnji let Er Srbije JU112 iz Beograda za Sarajevo otkazan zbog loših vremenskih uslova na sarajevskom aerodromu, odnosno slabe vidljivosti i snežnih padavina.

„Posledično, povratni let JU113 iz Sarajeva do Beograda, takođe je otkazan, o čemu su putnici obavešteni. Er Srbija žali zbog neprijatnosti i čini sve što je u njenoj moći da zbrine putnike. Njima je ponuđen alternativni autobuski prevoz ili preusmeravanje na sledeći redovni let Er Srbije.
Za više informacija, putnici se mole da pozovu Kontakt centar Er Srbije na 0800 111 528 iz Srbije, na +381 11 311 21 23 iz inostranstva, da posete naš veb-sajt airserbia.com ili naše stranice na društvenim mrežama. Bezbednost naših putnika i članova posade su najvažniji prioritet za Er Srbiju“, saopštila je nacionalna avio kompanija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari