Zdravima vitamini, a kovid bolesnici sami plaćaju lekove

O pomoći države penzionerima

Ostavite komentar


  1. Supruga i ja smo u Palilulskom Domu zdravlja dobili samo papirić (bukvalno) na kome su napisani lekovi i vitamini koji nam trebaju.U Apoteci smo sve platili preko 8500 RSD, kasnije još par puta toliko, ukupno smo potrošili oko 25 000 RSD.Plus, D-dimer i crp analize u privatnoj laboratoriji.Toliko o zdravstvenom osiguranju.Oboje smo redovni penzioneri, sa urednim zdr. karticama.

    1. U Grckoj privatne bolnice u drzavnom sistemu dok traje pandemija, nedeljno jedan besplatan test u apoteci, testiranje brzim testovima besplatno na trgovima, metro stanicama…. a nama C vitamin pa jos s godinu dana zadrske

  2. u srbiji i u normalnim okolnostima je skupo se leciti, pa i lekovi a sada je tek kataklizma u tom naprednom, srpskom zdravstvu! u srbiji ako uspete da ostanete zdravi, to vam je vid bogatstva i nedao bog, da se razbolite i padnete u ruke ovom zdravstvu!

  3. Ajde šmekeru, kaži da si se predomislio, uvažio pametne savete i preusmeri vitamine onima kojima zaista trebaju. Uradi bar nešto kako treba.

Ostavite komentar


Ekonomija

Gde će biti sindikati 1. maja? 10

Gde će biti sindikati 1. maja?

Ujedinjeni granski sindikati "Nezavisnost" obeležiće Međunarodni praznik rada - Prvi maj na Platou Dimitrija Tucovića, Trg Slavija u Beogradu, pod sloganom "Za demokratski i radnički restart", gde će govoriti o funkcionisanju institucija u Srbiji i kako treba da izgleda država.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.