Žofre: Privreda Srbije na dobrom putu da postane moderna i prosperitetna

Ostavite komentar


  1. Zahvaljujući nenormalnom zaduženju putem kredita postali smo kolinija Kine sa zastarelom industrijom i niskom stopom rasta. Kako može Srpska šrafciger industrija sa motanjem kablova i tzv prljava industrija da bude prosperitetna? Mislim nikako. Da je ovde dobro i da dolazi zlatno doba ne bi svake godine preko 50000 Srba potražilo spas u zemljama zapada.

  2. „Privreda Srbije na dobrom putu da postane moderna i prosperitetna“
    – Naravno ! I to čim se ovoj vlasti vide ledja i iščupaju koreni.

  3. Уз 44% заостатка напредује, није достигла ниво од 1989, али и даље напредује, у чему, у криминалу и корупцији, у сиромаштву највећег дела становништва, и дивљању новопечених богаташа!?

  4. Privreda Srbije !? Koja „privreda“ koje „Srbije“ !? Srbija nema takoreći nikakvu privredu još od 2000. A ova družina napredno-radikalskih termita već 12 godina sistematski pljačka, uništava i rasprodaje i ono malo privrede i poljoprivrede što je preteklo od DOS-ovaca.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.