Zoran Babić i dalje direktor Koridora Srbije

Uvid u evidenciju Agencije za privredne registre pokazuje da je visoki funkcioner SNS i dalje zvanično na čelu glavnog putarskog preduzeća u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Sramota šta se dešava u ovoj zemlji ,članovi NAZADNE stranke kao da su vencani za radno mjesto, ubijena žena sakriven snimak kamerama, e zbog toga i takvih stvari si ce u prošlost 13. 04.

    1. Banda sns još jaše iako je ogrezla u kriminalu, a vučić se na taj način ruga narodu koji uništava. Ubijaju, kradu, lažu, vređaju i politički napreduju: babić, gašić, jeličić, simonović,vulin, lončar…i naravno vučić. Koga bi još i kako trebalo da ubije ovaj zadrigli babić da bi bio u zatvoru? Ili koga još da likvidira simonović u Grockoj, ili jeličić da napastvuje u Brusu i okolini, ili da izvređaju gašić i lončar, ili još kolilo stanova da pokrade vulin ili koga još i jako da izvređa vučić, šta još da slaže, šta još da opljčka – da proda od državne imovine da bi uzeo debelu proviziju?

  2. Obrazloženje: U trenutku podnošenja ostavke pomenuto lice (Zoran Babić) je bilo pod stresom , dakle neuračunljivo te je komisija za uvažavanje pomenute ostavke istu odbila dok se pomenuta osoba ne svrsta u red uračunljivih osoba. Pa ako i onda ostane pri stavu da treba da podnese ostavku komisija će izaći u susret i istu prihvatiti. Ali ako prođe više od petnaest meseci patnje što je po zakonima SNS sasvim dovoljno pomenuti Zoran Babić će ostati na funkciji.

      1. Штета је да овакав човек поднесе оставку. Језикословац, инжењер, ваздуплоховац, посланик, човек који се диви Вођи јер не иде у клозет. А ту је и овај са Космаја! Ееее!

  3. …neopozivo je u Srbiji opozivo, jedino kad kapo di kapa (AV) da zadnju reč to je neopozivo!

  4. Kako čovek da podnese ostavku i ostane bez osiguranja sada kada treba platiti troškove rehabilitacije,oporavka,fizioterapeuta,masera …..
    Od čega da plati boravak na Kipru?
    Žrtvovao se za preduzeće pa je red da preduzeće plati sve,zar ne?

  5. …ovde se pominje moral, molim da mi neko pojasni šta to znači, ali ne po vikipediji i rečniku nego šta on praktično predstavlja i kako se primenjuje u Srbiji !?

  6. Simonovic je i dalje predsednik opštine Grocka, Jutka je i dalje predsednik opštine Brus, čak sutra u četvrtak organizuje miting podrške samom sebi, zašto onda i Babic ne bi i dalje bio direktor Koridora Srbije? Bila bi NE(pravda) prema Babicu da ga je PRVOROĐENI ražalovao, a i kako bi plava ministarka Zoka bez Babica? Ovakve NE(ljude) smo našli da kritikujemo, tražimo njihove smene, pa nam je i to malo, nego tražimo i njihovu krivičnu odgovornost?! Sram nas bilo, sve zajedno, jer eto, tražimo da „institucije sistema“ rade po zakonu!

  7. Babic prakticno vise ne obavlja tu funkciju, i ostaje samo jos formalo da se to sprovede i ozvanici do izbora novog vrsioca te duznosti .

  8. Covek nije podneo ostavku nego izjavio sredstvima informisanja da podnosi ostavku. Te dve stvari nemaju veze jedna sa drugom.
    Mislim da je kod nas to vrlo prihvatljiv nacin ponasanja, pricati jedno a raditi drugo. Eno nam ga i Jutka lutka, i dalje predsednik opštine…a rekao da daje ostavku.

  9. Ne bi valjalo da se istina, a to je da je gospodin Babić LIČNO VOZIO automobil, a ne da je bio VOŽEN, skrajne zbog ostalih spinovanja.
    Opšte su poznate priče o ovom gospodinu u Vrnjačkoj Banji koliko je strastven vozač.
    Samo mu još kačket fali pa ne bi mogli da ga razlikujemo od vozača Formule 1.

  10. Samo jos jedan dokaz u kakvoj drzavi zivimo, nije kriva drzava nego nakaradna vlast.

  11. Sve sami idealni predstavnici nebeskog naroda. Jutka, Zoki, Vulin…naša slika i prilika. Možemo mi da se pravimo naivni, ali Vučić jeste Srbija i predstavnici naroda su prava slika tog naroda. Ne bi bilo loše da nam neko razbije ogledalca.

  12. Tesko se smenjuju partijski pajtasi: Babic, Gasic, Jutka, Dimitrijevic, Simonovic itd

  13. E bas ne dam Babica. Ja vam kazem ne dam. E sta cete sad?Sikter, bando neradnicka…

  14. Operacija“Helikopter“ se nastavlja, kolege ministri, koga jos treba da ubijem?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.