“1 od 5 miliona”: Penzionerima vratiti pare, i to sa kamatom

Ostavite komentar


  1. Verovatno će se naći i neki penzioner, koji će računati na gospodjicu Reković i poverovati da će im ona, novac i to sa velikom kamatom vratiti?! Smešniji su od Šojića?!

    1. Za jednu stvar je u pravu, ovo poređenje duga sa cenom stadiona. Profesionalni sport je precenjen, nigde nema takvih privilegija. Penzioneri rade do 65. za penziju od 300 evra, a sportista osvoji jednu medalju i penzija 1500 evra od 40. g. A ko privređuje i stvara a ko troši?

  2. Penzioneri danas imaju vece penzije nego ikada pre. Sta je problem?

    1. Zoran, Laka, Nenad, sve pljačkaš do pljačkaša koji bi da prežive na račun najstarijih koje su protivzakonito četri godine protivzakonito zajedno sa njihovim vođom srskim diktatorom Vučićem ojadili najstarije građane Srbije

    2. … problem je da kad si gladan, nisi sav svoj! …. vreme je za sendvič!

  3. Mlada damo, lako je pare deliti na jeziku. Treba pevo napuniti budzet…

  4. Nije problem to što je penzionerima umanjena penzija za određeni iznos mesečno, nego je problem što nisu pratili rast po zakonu. Prosečna penzija mnogo zaostaje za prosečnom platom, mnogo je niža i od minimalne plate koja iznosi 30000 dinara. Na primer ja kao diplomirani ekonomista sa 40 godina staža, od čega najveći deo kao direktor, sa platom 4 i više prema l, otišao sam u penziju sa prosečnim koeficijentom u odnosu na prosečnu platu u Srbiji. Sada je taj moj koeficijent pojela maca, tojest Vučić, i iznosi 1, tako da mi je penzija na nivou Vučićevih 500 evra prosečne plate. U čemu je problem, pa ni u čemu, po Vučiću penzionerima treba dati socijalnu pomoć, a ne penziju.

    1. Zbog takvih direktora i tadašnjih političara privreda nam je i otišla u ambis. Umesto da se pokrijete ušima i sakrijete u mišju rupu ti si se drznuo da se žališ na penziju. Kako se ne sećaš da u vreme tvog direktorovanja penzije nisu primane po nekoliko meseca? Ne možeš da lažeš jer ima još onih koji pamte.

  5. Deco ididte kuci i razmisljajte da li cete vi imati dostojanstvo kad stignete do penzije posle svih ovih lazi koje ste izrekli.

  6. Gledao sam prestavljanje 1 od 5 miliona i pomalo rastrojeno i konfuzno predstavljanje mss.Reković i moram reći da sam zbunjen, dali je njen otac po njenim rečima pobegao na rad u Nemačkoj ili njen otac muku muči sa papirima da otvori privatnu firmu, da li su finansirani od Đilasa i Šolaka i šta oni zapravo hoće.

  7. Apsolutno neverovatan diletantizam.Dokaz kolko se razumeju u ekonomiju i politiku.

  8. Cuvene nade sa FPNa i nasih drzavnih fakulteta, strasno… Idite ucite nesto bar…

  9. Zašto sve mora da se vrti oko penzionera i da se na njima zarađuju poeni?

  10. Neverovatno i stvarno neverovatno kako se sve vrti oko penzionera?

  11. Verovali ili ne,ali drzava Srbija ce morati da vrati dug sa sve kamatom!Secate se crveno-crne koalicije,koja je ostala duzna nekoliko penzija-sve je vlada Djindjica isplatila!Ostala je jos jedna nezakonita rabota ove koalicije-smanjenje tj. ‘uskladjivanje’ penzija,kada su u Vojvodini ljudima smanjene penzije od 30-50%,kako bi se smanjila razlika,u odnosu na centralnu Srbiju!

  12. Jo[ se nezna gde je i ko ga je uništio, penzionerski Fondod koga su penzioneri dobijali penzije.Taj Fond je nestao i sada država iz državnog budžeta daje penzionerima penzije sa tvrdoćom i prezirom,jer pljačkaju radni narod! A pljačkaju jedino bvlast,koja je svakom penzioneru u proseku ukrala 2.500 hiljada evra! Da zamaže oči pred izbore,Vučić „poklanja svakom preko 18 g. po sto evra,kako bi glasali za „darodavca“,a ne smatraju da treba da se penzionerima isplati mnogo veći dug!

  13. Što se tiče teme,to smo razjasnili,ali nismo pojedinačno,kako bi svaki listić bio demokratski.Primer Bele Crkve je takav, da pored predvidjenim glasačkim mestima,predsednik SO opštine koji poseduje desetine lokala,koje izdaje,na svaki izlog zalepio plakate SNS“Za našu decu“,koji su udaljeni samo po desetak metara od glasačkih mesta.Javljeno je to i policiji,pa gradjani čekaju njihov potez…

  14. imaj te malo vere u mladost srbije glasajte za nesto novo zaboravite ove koji su trideset godina na politickoj sceni pruzimo sansu nekim novim ljudima koji su zeljni rada i uspeha i videcete da sam u pravu

  15. Devojčice, vrati se u obdanište. Nasamarena si…Ne boriš se ti za to što je navodno tvoj politički program, koji nismo ni čuli,već se boriš u ime nekog drugog, zadojena njegovom mržnjom, sujetom i željom da se vrati u fotelju…Samo što ti to ne znaš…Politika je nešto drugo od toga šta su ti ispričali i u šta si ti poverovala…Proći će još vode ispod beogradskih mostova dok to naučiš…Kreni u neku školu za državnike, jer je biti državnik umetnost…

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.