Dragana Rakić na 24. protestu "Srbija protiv nasilja": U Vučićevoj Srbiji ne znate ko je kriminalac a ko policajac, ko lopov a ko ministar 1Foto: Print screen N1

Potpredsednica DS Dragana Rakić poručila je građanima koji su se okupili u protestu „Srbija protiv nasilja“ ispred Doma Narodne skupštine, da se organizatori ovog protesta bore za Srbiju gde će političari da snose odgovornost za svoje odluke.

Prema njenim rečima snimak razgovora žandarma sa klanom koji je formirao Aleksandar Vučić pokazuje da živimo u državi koja najtešnje sarađuje s mafijom, što se nikad u istoriji nije desilo na ovakav način kako radi SNS.

– U Vučićevoj Srbiji ne znate ko je kriminalac a ko policajac, ko lopov a ko ministar, šta je laž a šta istina. Srbija je postala najopasnije mesto za život u Evropi. Hvala Vučiću – navela je ona.

Rakićeva je rekla da bi samo zbog jedne afere ili tragedije, a da ih je nažalost bilo bezbroj proteklih 11 godina, pala svaka vlada u svakoj normalnoj, slobodnoj i demokratskoj državi. „Nažalost u Srbiji se to nije desilo jer Srbija nije ni slobodna ni demokratska, ali mi se borimo da ona postane slobodna i demokratska, gde će političari snositi odgovornost za svoje odluke“, navela je.

Ona je ispričala okupljenima da je videla karikaturu na kojoj otac pita sina čime se bavi, a on mu odovara – organizovanim kriminalom, a otac ga pita u Vladi ili privatno. Kako je navela karikatura nije nastala u Srbiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari