Abdulahu: Kurti odlaže ukidanje taksi

Ostavite komentar


  1. Sve je ovo igra u arnautsko-americkoj reziji. Ko ne poznaje arnaute, a najveci broj gradjana Srbije, pojma nema sa cime ima posla, taj ce ih skupo platiti. Ovo natezanje sa arnautima traje vec tridesetak godina, bez ikakvih rezultata. Pole svakog „uspeha“mi smo ponesto gubili a uze oko vrata Srbije se uvek zatezalo. I ova „hocu-necu“ klackalica sa Kurtijem, koji me, da budem iskren, neodoljivo podeca na prodavca konja koje sam vidjao na pijaci u mojoj varosici , predstavlja samo nastavak iste one igre, koju su igrali „multietnicari“ Taci i Haradimnaj. Posle ovog „pritiska“ na arnaute od strane SAD, Srbiji se ne pise dobro. Osecam prevaru, koje je, pretpostavljam, svesna vecina gradjana Srbije.

    1. Najveca nocna mora Zokija the soviniste Kneleta da mu se kcerka uda za Albanca.

    2. Komso izgubili ste rat, i sa izgubljenom bitkom idu sve zajedno, sada nemoj da kazes da ameri su nam tukli, da bi bio ja ne bi ni pricao sa Srbijom dok se ne izvini za 13.000 ubijeni civila i preko 20.000 silovane dece i zene. I dok ne placa sve sto je unistio u Kosovo.

      1. Sto zivis u Srbiji onda, KOSMET je Srbija. Da nije Srbija ne biste pacenicki puzali za priznanje od Srbije. Vi ste americka kolonija, nismo mi ratovali, vec nas Ameri bombardovali zbog rudnog bogatstva na KOSMET-u. Vi ste ubice i monstrumi koji su ljude otimali, ubijali i vadili im organe. Međusobno se ne podnosite, ubijate svedoke za Hag, svoj narod. Niko vas nece, imate vizni rezim.

  2. Lazu.Kurti je napisao Trampu da ce brinuti sankcije kada u Srbiji bude izabrana Nova vlada posle izbora.Pisite istinu ne lazite.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.