Advokat Stojković pisao kabinetu predsednika: Jel Vučić planirao da vozi sam do Jasenovca i od kojih para je kupio gorivo ako je poseta bila privatna?

Ostavite komentar


  1. Tačno mogu da ga zamislim u onoj njegovoj Škodi staroj 15 godina, kako čeka u koloni na prelazu, dok ga zovu vlasnici smeštaja koji je našao na Air BNB da mu kažu da neće biti vode tog dana.

  2. Bravo, gospodine Stojkovicu.
    I hvala Vam sto ovim gestom branite ukaljani obraz Srbije.

  3. E Srbija i
    Vi se brinete za gorivo a ne za goruca pitanja u Zemlji?
    E stvarno svašta

  4. Škoda ju u međuvremenu napunila 25, pitanje je kako je prošla na tehničkom.

  5. A mozda ga nisu pustili jer je isao „skodom“, poveo i sincica da se pokloni senima predaka, a za auto nije imao ovlascenje za upravljanje, posto je auto registrovan na brata Andreja? Gorivo kupio u Republici Srpskoj, jeftinije je… jedino je nejasno sta je hreo u Pakracu? Kod tetke na kolace?

  6. Zaboravili ste ds navedete i TV ekipe Pinka, Hepi, B-92, „nacionalne TV“ koje bi snimale ovo privatno hodočašće predsednika jedne drđžave u drugu državu bez znanja i saglanosti iste.

  7. Predsedniče gde ćeš na more? namerno rušiš odmor srpskim miroljubivim ljudima koji žele da letuju baš na lepom plavom Jadranu ( ne na prljavom Dunavu na Adi)

  8. Ovaj predsednik jedan put privlaci paznju sns glasaci,,Kurti ce da pravi novu oluju“ posle ,,Hrvatska ne pusta privatno putovanje (na more)“ . A bolje bo bilo da se brine punih ludi punih muke u svoju zemlji

  9. Predsednik države ima sigurno 300 eura za benzin i hranu.u pitanju je samo jedan dan

  10. Pevo platu realno porez na prihode, Stojkoviću, ne vrdaj ko Tikomir, ne brukaj struku, već radi svoj posao i plati dažbine. Bondivanu.

  11. Da pitamo advokata sta on poseduje od vozila i kakva mu je imovinska karta,koliko je para zaradio spasavajuci kriminalce od zakona,mito itd. I koliko je on cist pred zakonom onda moze da postavlja pitanja.Moje pitanje sta su vozili predhodni predsednici i sta su ostvarili u njihovim mandatima.

  12. Dok okolne normalne države ulaze u evropsku uniju,naš predsednik bi sam ,privtno da kroči,a nas da ostavi u jadu.

  13. Ovaj Rade je neverovatna budaletina,apsolutno covek bez mozga,nek vodi ludog Vucica kod zene kad ga toliko voli i brani

  14. Vuciceva jos jedna izmisljena prica (u nizu mnogih) da skrene paznju, na druge stvari. Kako moze privatno da ide, bez znanja i obezbedjenja druge drgave?!

  15. Ti sigurno nećeš ići u Jasenovac i baš te briga šta je tamo bilo,svaka vam čast samo pljujete svoju državu

  16. Ovaj čovjek bi trebao da zna da predsjednik države bez obzira na to u kom svojstvu putuje mora imati obezbeđenje. Samo je pokazao svoje neznanje ili računa da su svi glupi. Podlo.

  17. @Rade>
    Hajde sad ti reci koja su tvoja primanja i koja ti kola voziš, pa da procenimo da li ti možeš da postavljaš pitanja advokatu? Zvuči besmisleno, zar ne? Ali ni upola kao tvoje pitanje.

  18. Sobzirom da živi u kolektivnoj psihijatrijskoj ustanovi zvanoj SRBIJA nije ovaj Vučko toliko lud koliko bi trebalo da bude….pa u Srbiji ima barem 7 miliona luđih i glupljih od njega ,+ 5 miliona ludaka na zapadu

  19. Najtužnije je što ovakvi likovi svojim nastupima samo podižu rejting Vučiću u fazonu – ako je ovaj protiv njega, Vučić je sigurno dobar. Progledali sutereni i kanali.

  20. Verana, nisam siguran da ima 300 evra. Ne znam da li je njegov brat isplatio kredit za stan, ili ga Aca još uvek ispomaže. Ako mora da doturi, onda teško da ostaje. Možda neki keš kredit? Sve je to ista sirotinja kao i narod njegov!

  21. Odgovor dobijate „promptno“. Poseta planirana za Nedelju koja „pada“ u Subotu pod uslovom da nije „crveno slovo“ u kalendaru.

  22. Pitam se, već više godina, da li mi, narod, zaslužujemo boljeg predsednika, predsednika sa manje kompleksa, predsednika kom nije zadovoljstvo da mu se potčinjeni u bliskom okruženju uvlače u… itd. da ne nabrajam.

  23. Nisam luda da čitam šta ova budala govori. Samo kada biste znali kakav je to ludak. Advokatura ga se stidi, mada se on godinama lažno predstavlja da je advokat.

  24. Svaka vam cast, svaka, ovo sto ste uradili je za svaku pohvalu, i da se sazna ishod
    Ovog celog slucaja,..pa ovo je sramota kojom je gazda srbije izlozio sve nas gradjane, sramoti, a i naneo veliku stetu, gradjanima srpske nacionalnosti koji zive u hrvatskoj, a vlastima hrvatske, molba, da uz politickog zivota iskljuce tog lika, pupovca, odmah,..jel glumi i mnogo se uziveo u taj poslanicki mandat

  25. Predsednik Srbije se pogubio. Sada nas je strah da bi mogao da se obesi za luster.

  26. Rade 18. jula 2022. u 14.11
    Bolje pitajte koliko je kriminalaca Vučić pustio na slobodu kad je skupljao pare za kampanju a Toma Diploma im prodavao indulgenciju (oprost grehova) i puštanje iz zatvora. P.S. Ne mislim na one koji nisu platili saobraćajni prekršaj pa zaglavili nekoliko dana, već na najgori ološ, koji se bavi razbojništvima, pljačkama, reketom, trgovinom drogom, ubistvima i sl. a kojima je Toma prodavao puštanje na slobodu. To Vam ne smeta, je li?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.