AFP o sastanku Vučića i Makrona: Budućnost Srbije je u EU i nigde drugde, insistira Makron

Ostavite komentar


  1. Потпуно супротно од тога шта Макрон каже!

  2. Samo da Makaroni vise ne otvara sky aplikaciju. A sto se tice Banjske, pa Sizoje nista ne sme svom sefu Milancetu.

  3. Srbija u kojoj Nam deca i radnici komunalnih preduzeća oduzimaju deci živote. Gde Nam čuvari prirode nogom dave povređene srndaće,umesto da ga spasu,gde Nam psi u logorima umiru od gladi i bolest, otimaju tašne čim se zađe za prvi ćošak… Pravo u Evropu.

  4. Kaže Makron da Srbija nesme da sumnja u EU šargarepu i njene namere bez obzira na prošlost, i nema alternatovu, ali greši alternativa fašizmu EU prema Srbiji je slobodni svetski poredak koji se rađa

  5. Beograd miriše na ćumur,nadzemna kanalizacija radi svoje,
    ćorave kutije zamenjene,ćoravim adresama,poljoprivreda pred kolapsom niko dinar nije dobio za setvu,Srbi sa greškom hoće da postanu profesionalni Srbi jer ništa drugo im ne ide od ruke.

  6. Може Србија у ЕУ али кад повучете признање КиМ, платите ратну штету, извините се породицама погинулих уз материјално обештећење за настрадале и предочите нам све вама познате криминалне активности српских политичара од 2000 до данас. Да се прво раскусурамо са домаћим проблемом да неби у ЕУ уносили зло семе.

  7. Ко ће да брани Србију у УН за геноцид који те земље траже, Путин ће те пустити низ воду.
    Него ти ћеш побећи код њих.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.