Agencija: Kampanjom „Budućnost Srbije“ Vučić nije prekršio zakon

Ostavite komentar


  1. joohhooohhhoooo, sta nam radi covek…
    Ma, svaka cast. Igra se covek sa svima nama … ma, ne znam, poludeo sam… nemocan sam

  2. Jeste, inače ni ustav ni zakon o predsedniku republike ne pominju uključivanje zdravog razuma tako da u agenciju na posao možeš dolaziti samo sa onim delom mozga koji voli predsednika.

  3. Kako korumpirani borci protiv korupcije brane svog patrona. Da nije tuzno, bilo bi smesno. Pre svega zato sto predsednik ne bi smeo ni da bude clan stranke, a ne da za nase pare seta okolo i promovise SVOJU partiju, a demonizuje protivnike.

  4. Bedno, slugeranjski, pokušaj legalizacije bezakonja i mafijaškog ponašanja, pokušaj legalizacije uzurpacije državnog budžeta i pljačke države i naroda u ličnu korist, bruka i sramota!

  5. A vi ovde objavljujete samo komentare koji su protiv Vucica, cenzura. Ispade da svima smeta sto Vucic ide medju ljude, sto slusa i resava probleme. Propadaju pokusaji opozicije da ga uniste, covek je jak, ima najvecu podrsku

    1. Eto objavljuju i botovske komentare. I sta ces sad? Jel to isto pravo imamo na ostalim medijima koje sekta kontrolise? Mislim da nemamo to pravo. A da li ce Vucic da leti sa vlasti ili ne nece biti do placenih botova nego do naroda kome je dosta naprednjacke bahatosti, nekulture, i cinizma. A gde ces onda „Dusko“? Ne zaboravi da spiskovi placenih komentatora postoje.

    2. Ima jedna greška u tvom komentaru.Ne ide on među ljude već on izabere mesto a onda mu ovi njegovi dovezu botove.

  6. I ponovo nekome nešto nije jasno ? Shvatite da je nekome najbolja kampanja ono što radi za svoju zemlju.

  7. E, baš sam iznenađen…! A donacija od 40.000 dinara SNS u predizbornoj kampanji, ni to nije pranje novca, gospodine predsedniče pomenute Agencije…?!

    1. Da ni ne pominjemo slučaj „konzorcijuma“ od 14 likova (mahom Kruševljani) koji zajednički finansiraju kupovinu poslovnog prostora u Beogradu i posle ga tek tako, ničim izazvani, zvanično „poklone “ SNS-u. Pri čemu su ili toliko bahati ili toliko glupi, da kao vrednost „poklona“ navedu iznos koji premašuje maksimalni iznos dozvoljen zakonom za donaciju političkoj stranci!! I nikom ništa, u toj uluzičko-kukavičkoj „Agenciji za borbu protiv korupcije“ ćute k’o p… A možda je i bolje kad ćute jer kad se oglase, dobijemo ovaj bedan pokušaj vađenja fleka zbog kampanje .

  8. Kratko i jasno predstavljanje Republike Srbije u zemlji i inostranstvu jedno je od ustavnih ovlašćenja predsednika Republike Srbije.

  9. Promovise vlast kao sadejstvo vise stranaka, kao drzavni organ, a ne licnu partiju.

  10. evo sačuvajte ovaj tekst sutra kada krene lustracija i imate materijal da ove ljude u najmanju ruku oterate iz državne službe. ovo je sramota od saopštenja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.