Agencija za borbu protiv korupcije preporučila smenu Krkobabića

Ostavite komentar


  1. U porodicnom stablu Krkobabica svaka generacija ima bar po jednog vizionara.I umesto da se ovo iskoristi za dobrobit svih gradjana neki bi da podmecu klipove.

    1. Danas je Krka mlađi na proslavi u „svom“Javnom preduzeću javno zahvalio na podršci ministru Milanu Krkobabiću?!?!

  2. Da li nam to ova presmešna tzv.“Agencija za borbu protiv korupcije“ dobacuje Krku kao utešnu nagradu, zato što nema petlje da preporuči smenu Nebojše Stefanovića zbog sukoba interesa?
    Nije da je Krka baš neko cveće, naprotiv, ima i on putera na glavi koliko i godišnja proizvodnja jedne dobre mlekare, samo je mnogo lakša i bezbednija meta od dobrog doktora Nebojše iz Beograda.

  3. Treba zamaskirati Krušik,GIM,doktorate,BG na vodi,Simonovića,Lučane,Jutku itd. itd, a ovo najmanja šteta.

  4. Krka mali-Štetočina velika!!! Nezakonito zapošljavanje, nezakoniti otkazi zaposlenih, pa sudski sporovi, nameštanje poslova, privlegije, haos i sve mu se toleriše – jer ima Tatu

  5. Krkobabic je pogresan covek na pogresnoj funkciji!!!!!!!Da je zasluzuje po svojim sposobnostima sigurno ne bi ni bio postavljen da je obavlja.Zalosno je sto nije jedini koji je na funkciji a ni po kakvoj osnovi je ne zasluzuje.Ocigledno je da trenutnoj koaliciji takvi odgovaraju.Treba imati na umu da je ovo Srbija danas iz koje mladi,skolovani i sposobni odlaze glavom bez obzira jer joj nisu potrebni a jedni te isti se setaju sa funkcije na funkciju koje po svojim sposobnostima ih ne zasluzuju ali je bitno da imaju partijsku knjizicu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.