Ako opozicija prihvati „suverenističku“ igru pokvarene šahovske partije – izgubiće: Vesna Rakić Vodinelić o Kosovu kao izbornoj temi

Ostavite komentar


  1. Ne pravite od Kosova izazov za opoziciju. Opozicija ne treba da prizna nezavisnost Kosova u UN – nikada. Svi ugovori i pregovori dosadašnje vlasti, se moraju prema međunarodnim zakonima priznati. Teme o kojima se mora razgovarati su prava manjinskog naroda, zaštita kulturnih dobara, autonomija srpskih zajednica širom Kosova u okviru međunarodnih garancija, uključujući i vojnih, dok se ne etabliraju i Srbi u bezbednosne službe, itd.

  2. Dno dna. Ovo je dokaz da opozija hoće da Kosovo i Metohiju priznaju Kurtiju.Hoće da se otarase naše svetinje i da Srbe sa Kosova i Metohije proteraju sa bi Kurtiju pomogli u njegovom teroru.

  3. Nije Kosovo glavna tema. Danas su građani Srbije gladni i žedni, njihova deca su ugrožena i materijalno u porodicama i fizički u školi i u društvu. Zakoni ne važe za nasilnike i bogataše. RTS je u službi jednog čoveka. ITD. Kakvo Kosovo, neka se time bave Vučićevi desničari.

  4. AFO

    Kakvo Kosovo? Onakvo kakvo stoji u ustavu ove zemlje i ne pitate se Vi sta je tema, a sta nije. I tamo zive Srbi, ljudi, ne zive majmuni, ako Vas niko nije obavestio!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.