Ako se Jeremić kandiduje, onda će i Jovanović

DANAS SAZNAJE
Liberalno-demokratska partija imaće svog predsedničkog kandidata ako građanska opozicija podrži Vuka Jeremića

Ostavite komentar


  1. Čekaj, ne razumem sad… Obradović, Janković, Šutanovac, Jeremić, Jovanović su sigurni kandidati ujedinjene opozicije… Ko će tu koga da podrži?! Zar Živković nije najavio samo tri zajednička kandidata ili on ima snage da izdrži trojicu?! Može li neko i nama glupima da objasni ko je ovde lud, a ko zajednički kandidat?!

  2. G.Jovanovic,direktno pomaze Vucicu ovim gestom jer otvoreno razbija opoziciju.Mislim da se
    ovim postupkom,definitivno izbrisao iz politickog zivota Srbije.Poslovica kaze ,da je covek se
    bi,najveci neprijatelj,sto G.Jovanovic pokazuje ovim,nepromisljenim gestom.

  3. Jovanović je to izjavio prije mesec dana i to rečima, ne mogu da podržim Jremića jer je beskičmenjak.Od većine aktuelnih i bivših DS-ca Jovanović ispade sa najviše kičme.Toliko o zajedničkom kandidatu, ai da idu zajedno ne mogu ni do kolena Vućićevom kandidatu.

  4. Potpuno očekivano u skladu sa izjavama Jankovića a na kraju i dosledno od njega.Dakle zajednički kandidat opozicije izgleda nije moguć, a i to smo znali , da se ne lažemo.

  5. "Obavezalo ga članstvo"? Ovakve telegrame podrške nije ni Tito dobijao. Ti Čedo kao da ne shvataš gde živiš i kojim te očima ljudi gledaju? Ili si toliko duboko zaglibio, da ne smeš ni pomisliti da padneš u nemilost vlasti? Bruka.

  6. Čedomir Jovanović je nevažan nabildovani i istetovirani lik na političkoj sceni Srbije.Pa taj čovek više nema ni stranku, ali jednostavno želi da se nekako dodvori Vučiću ne bi li ga ikako uzeo za nekog ministra ili tako nešto.On jednostavno mora da vrati ogroman novac koji je uzeo vezano oko Fidelinke, ali mu se to izgleda ne vraća.

  7. E moj Čedomire. Ako si ti i pored najvećih vulgarnosti izrečenih na tvoj račun od strane Vučića i naprednjaka uspeo da postaneš najdraži Vučićev opozicionar, zašto onda nebiste ti i tvoji istomišljenici iz partije (verujem da osim Mičićke i još par njih niko ne odobrava tvoju groteksnu politiku) dali za pravo Jeremiću da i on koriguje svoju politiku. Razlika između tebe i Jeremića je nemerljiva, ista kao npr. mene i Vučića.

  8. E, ako se Čeda kandiduje Jeremić nema nikakve šanse da dobije glasove desne Srbije. Ma kakvi desne, uopšte nema šanse pored Čede. Čedu obožava vascela Srbija. I šire…

  9. Bravi Čedo. Pretvorio si se za malo para u pouzdanog pajsera Aleksandra Vučića.
    A možda i nije malo para u pitanju.
    Skijanja letovanja, planinarenja, sumnjivi biznisi itd. Treba to finansirati.
    ada i mentor im je isti.

  10. "Obavezalo ga članstvo"? – LDP ima članstvo? LDP je opozicija? Gadi mi se Jovanović, glumi neku avangardu, a samo mu pare i droga iz očiju vire. Glumi nekog uspešnog biznismena, a sve je stekao mutnim dilovima i kreditima sa "nikad-vrati" klauzulom. Svaka priča mu je presipanje iz šupljeg u prazno.
    Nemoguće je biti pošten i moralan čovek, a nutkati se i dodvoravati glavnom zlotvoru, koji već pet godina satire Srbiju, i materijalno i duhovno.

  11. Počinju da se kandiduju tajkuni, lopovi, politički otpisani pojedinci, polupismene osobe, psovači, jednom rečju – negativci. G. Jeremiću, imate podršku i uverenje trezvene Srbije za vašu kandidaturu. Sledeće javljanje će biti čestitka vama kao predsedniku…. 🙂 🙂 🙂

  12. Kao mala deca,kad jeno hoce nesto i drugi hoce,a ne shvataju da ni yajedno nemaju sasne protiv vladajuce stranke,opozicija je odavno pokazala da je nesposobna

  13. OOO, Javio se Vučićev mali iz kužine. Preletač. Vraća dug Vučićevim intervencijama za kredit i još po nešto. Glas za Čedu jedan manje za Vuka a šansa više za radikale Šešelja i Tomu za 2. krug. Evo i Srbija dobija veliku četvorku u radikalnom pakovanju. Leđa im čuvaju Rističević sa seljanima i Vulin u kožnom mantilu.

  14. Izbori nisu ni raspisani a lideri opozicije , juce Jeremic, a danas Ceda Jovanovic se trude da od predstojecih izbora naprave predmet ismejavanja…. Sramota !

  15. E, ako se kandiduju Čeda i Vuk, onda treba da se kandiduju i Boris i Čanak i svi ostali feudalci DSa…

  16. Gledam kako u skupstini Ceda sedi i slusa pljuvanje Djindjica od pravih i preobucenih radikala. Da se podsetimo: Ko je rusio table sa nazivom ulica Djindjica i stavljao ime generala Mladica, ko je pretio Djindjicu da ce proci kao Tito bez jedne noge, ko je tvrdio da ce Srbija biti crna mrlja ne evropskom tepihu ako dodje na vlast, ko je pretio Tadicu da ce biti uhapsen ako ikad pruzi ruku nekom zvanicniku siptaru sa Kosova… Ovo nabrajanje nema kraja kao ni tezina sramote koju pravi Cedomir podilazeci vlasti i naprednjacima. Sta reci, samo jos jedan slucaj za istoriju sramote u politici ove zemlje. Duško

  17. Zna li se ko će biti predsednički kandidat? – Ne zna se. A zna li se ko će biti Predsednik? – E to se zna!

  18. Sada, kada nam je ovako dobro krenulo i izjednacavamo se u razvoju cak i sa jednom Nemackom dobro je da za predsednika imamo kandidata koji ce pretstavljati fabrikante-industrijalce.

  19. Konacno je jasno i glasno pokazao svoje pravo lice.Sto je Seselj bio Milosevicu on je Vucicu lazna opozicija.Duboko verujem da ga opozicija nece ni zvati na svoje sastanke o predsednickom kandidatu i da je shvaatika ciji je on trojanski konj.

  20. Лако је могуће да чедина супруга гласа за њега .

  21. Cedo je , iskreni da budemo, politicar ispred svog vremena. On govori ono sto ni jedan od ostalih sme da kaze, mada znaju da je tako. E, to je ta snaga koja nama treba, da bismo postali nezavisni, cenjeni i prosperitetni. Naravno, gelipteri tipa Jeremica ikamarile na i oko vlasti su nas kamen oko vrata..to treba shvatiti, priznati i reagovati.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.