„Ako Vučić prihvati predlog za Kosovo i ostane na vlasti, ja izlazim iz politike“: Miloš Jovanović najavio proteste i blokade ako vlast pristane na sporazum

Ostavite komentar


  1. Velika, baš velika šteta što će jedan nebitan političar da siđe sa političke scene Srbije.

  2. Ne znam ni cemu si se nadao kad si usao u politiku. A to, da cemo nestati kao narod ako udjemo u NATO… To prodaj tvojim maloumnim rusofilskim sledbenicima. Ima nas puno i koji mislimo svojom glavom.

  3. Rece rusofil sa francuskim pasosem koji je za vreme bombardovanja bio u Francuskoj. Njega briga za posledice jer ima rezervnu drzavu i njegovu decu nece to da dodtakne. Svake godine 50000 ljudi ode iz Srbije a on bi da uvodi vojni rok.

  4. Kao da će se nešto promeniti ako ti odeš iz politike, samo može da nam svane, tako da Jovanoviću nemoj se dugo premišljati.

  5. Izađi odmah,nemoj ni minute da čekaš. Došao si meni u Srbiju sa francuskim pasošem da prodaješ priče o ratu,a za vreme istih tih ratova si klisnuo iz Srbije. More marš!

  6. Kada se ovde ratovalo sklonio se u Pariz a sada mu puna usta kako je služio vojsku u 63. brigadu.Pokrij se ušima i ćuti.

  7. Ostavi Srbiju nama da mi brinemo a ti pravac Pariz pa blokiraj Šanzelize.

  8. A jeste vi bili na vlasti kad su Srbi proteraji ,crkve spaljenje Ili je bio Vucica nisi trebalo ni dase bavis politikom .

  9. “ NE okreće se sine“.
    Via Sorbona.
    Greota da takav“ stručnjak “ rasipa svoju pamet u , ha, ha.

  10. U politiku nisi trebao ni da udjes jer kao naslednik „oslobodioca“ mogao bi samo paraf na izdaju da stavis.Meris se sa nulom dečko.

  11. Al ste naucili to „francuski pasos“ kao pesmicu. Ne razlikuje se comment section od blica mnogo. Svaka cast. Sta je sledeća lekcija? Sifilis? Priznati Kosovo?

  12. Svi ovi nazovi političari iz opozicije svaki put prete izlaskom iz politike i to se nikada ne desi. Razlog za to je što su alavi i misle da će nekada ponovo doći na vlast da nastave da grabe.

  13. Idi sto pre,vratiti stari cenzus pa da gledamo prave rodoljube u Skupstini,pozuri,idi,ali nemoj zaboraviti francuski pasos.

  14. Pa sto ne izadje iz politike kada je KIM proglasilo nezavisnost,a gde si bio junace kad je bilo bombardovanje.

  15. До победе Милоше!!!! Мушице што те пљују не смеју на сунце да им крила не изгоре…..

  16. Slobodni ste, g. Jovanoviću!!!
    Kamo sreće da zajedno odete!
    Lako bi mi bez vas (obojice)!

  17. Ti bi da uvedes vojni rok za muskarce do 70 godina i zene do 50. E nece moci. Dosta su srbi gunuli za carske interese.

  18. Ide na bolje placeni posao.
    Mozda u UN?
    Cekamo saopstenje nalogodavaca, gde ce ga poslati.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.