Aktivisti SNS ometali konferencija za medije Ujedinjene opozicije Vranja 1Foto: Vojkan Ristić

Konferencija za medije Ujedinjene opozicije Vranja u centru grada bila je opstruisana jakom muzikom koju su razglasa na dva štanda emitovali aktivisti SNS.

– O nivou tolerancije i političkoj nekulturi govori i ova buka koju emituju naprednjaci sa razglasa. Ko nema šta da kaže taj se oslanja na buku i galamu – rekla je Mirjana Ilić Stošić,  predsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP).

Ona je podsetila na niz problema sa kojima se suočavaju građani Vranja, od lokalne infrastrukture, preko ekonomije do kulture i sporta.

– Pozivam građane Vranja da 3.aprila izađu u što većem broju na glasanje i zaokruže izbornu listu naše koalicije pod rednim brojem pet i glasaju za novog predsednika Srbije Zdravka Ponoša – rekla je čelnica SSP u Vranju.

Za Đorđa Ristića, predsednika Gradskog odbora Narodne stranke (NS) naprednjaci bukom samo potvrđuju u „kakvom haosu danas živimo pod njihovom vlašću“.

– Zato su izbori 3. aprila prilika da počnemo ponovo da normalno živimo.Sve poskupljuje, a samo vrhuška oko SNS-a živi lepo jer su opljačkali ovaj narod. U Vranju i Vranjskoj Banji se to najbolje vidi. To moramo menjati u ime budućnosti i šanse za prosperitet juga Srbije – rekao je Ristić.

Potpredednica Gradskog odbora Demokratske stranke (DS) Nela Dimitrijević, pozvala je građane da izađu na izbore u glasaju za promene.

– I ovde u Vranju, i na celom jugu Srbije ljudi zaslužuju bolji život dostojan čoveka kako bi popravljali stanje u kome se sada nalazimo – rekla je Dimitrijević.

Sve vreme dok je trajalo obraćanje predstavnika vranjske opozicije sa dva punkta aktivista SNS koji su bili udaljeni dvadesetak metara odjekivala je jaka muzika. Sve je utihnulo kada je obraćanje opozicionara bilo završeno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari