Aleksandar Vučić o Đilasovom predlogu: Odgovor sutra na RTS

Ostavite komentar


  1. Mozda Predsednik obavi dijalog na RTS -u sa Jovanom Ser ,ha,ha,kada ne sme ni sa kim iz opozicije.
    Bio čovek kod Amidze ,sa voditeljkom Micic.
    A da pozove Dalilu,pa kod Zeksa.
    Pukao bi merač rejtinga.

  2. Predsednice ,zar Vam nisu vasi savetnici iz Izraela rekli, da je uvredljivo i ponižavajuće, odgovarati osobi ,koja ne sedi preko puta Vas.
    Ispadate kukavica,lazljivac,interpretator vlastitih misli ….neka Vam savetnici objasne.

  3. Da predsednik republike razgovara o ignorisanju izbora i pravi privatne dogovore o lokalnim izborima koji nemaju nikakve veze sa njegovim nadleznostima?
    Djilase, odlazi i ne vracaj se vise!

  4. е нек се и овај маскенбал привео крају, почиње ријалити „сложна браћа“

  5. Kako zna da ce sutra RTS da odluci da ga pozove? Zuti Bujke mozda odluci nesto drugo, ipak je on dobitnik nagrade Brace Karic iz 1996…

  6. Znaci nije vam rekao Vučić nego Vam rečeno iz njegovog kabineta. Mnogo postaju ružni ovi naslovi ružni i za klikbejt

  7. Naš smerni i po skromnosti poznat predsednik, koji usput ne likuje niti je licimUr, stena jedna i junak po sopstvenom opredeljenju. Će sutra oči u oči sa voditeljem da kaže Đilasu „svoje“ „“mišljenje“““““
    Zemljo otvori se da propa’nem

  8. Priznajte poraz i sakrijete se u misiju rupu ako ste demokratski opredeljeni prikažete moj komentar bog blagoslovio srbiju

  9. A šta da se razgovara sa Vučićem, kad svi kažu da su naprednjaci pobedili. Vi iz opozicije, koji ste se prepucavali između sebe tokom čitave kampanje, sad se nešto busate. Slagali ste narod.

  10. A da ohlade malo, i Đilas i Vučić? Mislim da bi to bilo najbolje.

  11. Predsednik ce kao i uvek doneti odluku koja ce biti najbolja za sve gradjane.

  12. Osnovno je cestitati pobedniku Aleksandru Vucicu ,ipak je preko 2 miliona gradjana glasalo za njega! Sto se tice Beogtadskih izbora ,na ucene nema pozitivnog odgovora za ujedinjene ! Kod Kramonke na partiju kukanja !

  13. Znači njegove nadležnosti nemaju granica. Zar je moguće da se za sve on pita. To je toliko odvratno i besmisleno da nemam reci. Srbija nije država već nakazna tvorevina i privatna prćija. Samo ja to ne priznajem i nije mi on nikakav nadrdjeni.

  14. Glasao sam za Djilasa, ali ovo mi se uopste ne svidja. Osecam se vec besno i izigrano…a izasao samda glasam posle dugo vremena.

    Marko 1994.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.