Aleksandar Vučić o godišnjici Briselskog sporazuma: Jedanaest godina laži i terora, bez formiranja ZSO

Ostavite komentar


  1. Zašto sa takvim tonom i rečnikom ne pričaš sa evropskim poslanicima? Zašto si pred njima manji od makovog zrna? Neka si pohvalio komadanta KFORA, kanda ti je milo što je on bio prisutan.

  2. Vala i tvojih laži, ne zna se ko je gori i odvratniji, dal moćne sile ili izdajice svoje domovine!

  3. I 11 godina lagarija EU oko Kosova. Sad smo došli da smo po željama EU rasformiramo sve institucije Srbije na Severu Kosova i preneli na Kosovske, dok druga strana u sadejstvu sa EU nije uradila jedinu obavezu formiranja ZSO. Sad smo došli da nas EU ucenjuje primanjem Kosova u sve organizacije i kada se to sve spuni biće možda ZSO sa nikakvim važnim ovlašćenjima i funkcijama. A ako želimo u EU
    oraćemo i formalno priznati Kosovo.

  4. Ti si na to pristao znajuci da sve sto su zapadnjaci obecali i dogovorili u vezi Haskog suda, Krajine, BIH i kasnije Kosmeta nije ispostovano. ali nije kasno da se iskupis time sto ces im dati rok da u nedelju dana formiraju ZSO a ako to ne ucine povuces Srbiju iz svih dosada postignutih sporazuma a eventualne buduce pregovore vratis u SB UN. Pokazi se na delu, dosta praznih prica i pateticnih kukanja

  5. On je rekao da ćemo sa tim licemerjem i dvoličjem i morati da se naviknemo jer se neće promeniti.

    To se kaže vidi po rezoluciji o Srebrenici u UN i Savetu Evrope.

    Prijatelju dragi, sve to nema nikakve veze sa „licemerjem i dvoličnoscu“ !
    Od onog trenutka kada je Srbija „izrazila zelju“ da se „UNORMALI“ i kandidovala se za clanstvo u EU, od tog trenutka „dobila je terapiju“ na koji nacin se moze „izleciti i postati deo EU“ i ta se „terapija nije promenila“ kao sto se ni Srbija „nije izlecila niti unormalila“ zbog „ne pridrzavanja terapije“ i u tome je PROBLEM !
    Pogledaj Srbiju i sebe gde si danas, „cime se ponosis“ ?
    „Izigrali te“ ?
    Kao da je Briselski dijalog izmedju „Beograda i Pristine“ imao za cilj „bratimljenje gradova“ a ne kako „uspostaviti dobrosusedske odnose izmedju Srbije i Kosova“, Kosova koje je od gotovo svih zemalja clanica EU priznato kao nezavisna „susedna drzava“ Srbije !
    Koji je interes Kosova ili EU formiranje nekakve „etnicke zajednice“ koja bi „iskljucivo radila o glavi Kosovu“ i stalno proizvodila PROBLEME i Kosovu i Regionu pa i EU i iz tog razloga NIKO i ne vrsi pritisak na Kosovo osim da formira nesto „sto bi Srbiji zamazalo oci“ bez izvrsne vlasti !
    A sto se tice Rezolucije o GENOCIDU u Srebrenici u GS UN to ionako vise sa Srbijom nema nikakve veze, niti se u GS UN „vrsi pretres“ i raspravlja o tome da li se u Srebrenici desio GENOCID, to je vec sve zavrsio medjunarodni sud !
    U GS UN se samo jos glasa o tome hoce li i „Burundi i Banglades“ obelezavati 11. Jul kao dan secanja na zrtve GENOCIDA u Srebrenici kao sto to vec 29 godina RADI sav CIVILIZOVANI demokratski deo sveta !
    „Bolji je kraj sa mukom nego muka bez kraja“ !

  6. Grčkoj da zahvalimo još masovnijim odlascima naših gradjana na ekskurzije, izlete, letovanja. Možda jedan deo tog našeg novca bespovratno daju Vladi Kosova za gradnju još neke policijske stanice na Severu Kosova kroz IPA programe EU

  7. Taj Sporazum je potpisao IVICA DAČIĆ.
    Koliko mi je poznato on jer izuzetno pismen čovek, kojem se ne može poturiti „rog za sveću“.
    Tako da sve poglede treba uperiti ka IVICI DAČIĆU, a ne osudjivati opoziciju.

  8. Jel krenulla propaganda Vucicevih lazi u cilju predizborne kampanje ? Bravo Danas ! Samo cenzurisite.

  9. Nas predsednik se lavovski bori da nekako spase situaciju koju su izazvali nasi pregovaraci u zadnjih 12 godina. Ne samo sto su bili neuki vec kao da su svesno radili za Kurtija i njegovu samostalnost. Pored toga javnost nista nije znala o pregovorima i rezultatima istih. Bori se predsednice i nedozvoli da nam grupa izdajnika preda Kosovo bez ispaljenog metka…

  10. Svaki govor koristi da bi pohvalioo sebe,ponavljajući vrapcima,šta je sve upropastio zadnjih 11 godina!

  11. DA SMO RANIJE IMALI VUCICA OVO DANAS SE NEBI DOGODILO, TADA SU NAS AMINASI ZAKOPALI, PA SAD SE SMEJU KAO…..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.