Aleksandar Vučić predložio vraćanje smrtne kazne, ali je Ana Brnabić odbila

Ostavite komentar


  1. Ovo je znak nemoći .Vlast je nemoćna . Vučić je nemoćan !

  2. Kakva “smrtna kazna” u govoru? Zasto?!?
    Da imate trunku savesti, posle dva masovna ubistva u dva dana ne bi nikad ni upotrebili javno reč „smrtna“, nego bi smirivalj tenzije. Dovoljno bi bilo da zatražite od Vlade smenu dva nesposobna ministra i da zamolite sve da smire tenzije i najaviti da ćete tražiti uvođenje vanrednog stanja ako se desi i treće masovno ubistvo do kraja vikenda.
    U pricati o reformi rada sudstva policije i sluzbi bezbednosti a ne o resenju policiajac u svakoj skoli!!
    Kad kažete „smrtna kazna“ u danu kada imamo dva različita masovna ubistva – pa time ste dali okidač svim ludacima na ivici da kažu: „ma u pravu je, treba vratiti smrtnu kaznu, sad ću ja kod mene u ulici da je sprovedem“.

  3. Kakav je ovo igrokaz? Ana je protiv?! smešno
    Gorko se kaje? tragikomično
    i svaki dan tako!!!
    Pa da i ja bih uvela svašta nešto-npr lišavanje svake javne funkcije u narednih 50 godina za onog: koji slaže javnost i obmane, svesno ga uvede u zabludu, ukrade (pa čak i kraducne št bi rekao Velja Ilić) od javne imovine, itd… uglavnom sve ono što ovi u koaliciji rade u poslednjih 10 godina, a neki i 30 godina kao ovaj glavni.

  4. On pedlozio ona odbila…nemojte makar u ovoj situaciji da se igrate politike,nemojte molim Vas…prekardasili ste !!!

  5. Predložio Ani, ona odbila……jel moguće da je obila šefa! Ma da mi smo amebe, a možda i jesmo kad malo bolje razmislim, jer smo sve ovo dopustili.

  6. Koja kazna sleduje Vučiću za batinanje građana u Savamali ? Da li je to nasilje ?
    Šta misli Brnabička ?

  7. Još jedna farsa u njegovoj režiji. Bilo ko iz njegove sekte, pa tako i poslušna Ana Brnabić, ne sme da se protivi njegovoj ideji ili zamisli i sve mora da bude onako kako vožd odluči.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.