Aleksandar Vučić raspisao parlamentarne izbore za 17. decembar

Ostavite komentar


  1. Ovim izborima u decembru završava se izborni ciklus i građani neće izlaziti na birališta bar 4 godine.

  2. Toliko se pričalo o tom danu kada će se raspisati izbori, evo ga, došao je taj dan, sada znamo i tačan datum.

  3. Neka najbolji pobedi! Nadam se da će građani prepoznati šta je najbolja opcija za njih.

  4. Treba izaći na izbore, skupo ih svi plaćamo za razliku od sredina gde su kandidati samofinansirajući ili potpomognuti od strane bogatih pojedinaca i korporacija. Treba biti i pažljiv na izborima jer u našem slučaju u Srbiji se pogreške užasno dugo i skupo plaćaju, ponekadi najskupljom mogućom cenom u ljudskim životima. I da -glasanje je tajno ali je bruka javna.

  5. Vec svi znamo kako cemo glasati. Istrazivanja su zavrsena i rezultate citamo svaki dan. Niko nikoga nece ubediti da promeni misljenje ali ce reci sve o sebi, svom vaspitanju, porodici u kojoj je odrastao, frustracijama koje ima ako nipodastava glasace drugacijeg misljenja uvredama. Svakom zelim srecu u izboru svojih predstavnika jer oni nas stav zastupaju naredne 4 godine. Zivela Srbija !

  6. Joooj, što tako rano? Pa kako će da se organizjemo? Kada da napišemo program i predstavimo ga narodu? Da idemo u jednoj, dve, tri, četri ili pedeset kolona?

  7. Hvala vam puno na svemu što ste uradili, želim vam srećno sve vama i vašoj porodici

  8. Čudi me da u svrhu ekonomičnosti i štednje nije odmah i objavio rezultate izbora, da se narod ne aka jer, ko zna, možda će 17. biti neki kijamet, mraz, vejavica… a da prebrinemo i to. I ko zna, možda će neki iz opoziciji biti zadovoljni a možda (ma, kakvi, možda – sigurno) će narodne mase opet biti prevedene žedne preko vode.

  9. U vezi stavljanja svog imena na izborne liste bivše stranke, svaka čast onome ko se dosetio za čl.40 st.2 Zakona o sprečavanju korupcije ili:
    „Javni funkcioner ne sme biti zavisan od lica koja bi mogla da utiču na njegovu nepristrasnost, niti da koristi javnu funkciju zarad sticanja bilo kakve koristi ili pogodnosti za sebe ili povezano lice. “
    S obzirom na to da je SNS ovde to „povezano lice“, valjalo bi insistirati na ovome, te da odluka o povredi ove zakonske odredbe bude javno objavljena nakon sprovođenja postupka, kako i sam Zakon predviđa.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.