Ko je veštiji u izbornim manipulacijama – Vučić ili Milošević: Sagovornici Danasa o suočavanjima dva režima sa pobunama naroda

Ostavite komentar


  1. Razlika je u tome sto je milosevic ratovao u 4 države i nije imao nameru dobrovoljno da preda ni jednu teritoriju , dok je vucic fingirao sukobe i postepeno predaje Kosovo , republiku srpsku i Dodika.. samim tim vucic nema sankcije pa objektivno ( Al ne njegovom zaslugom) ljudi žive mnogo bolje za vreme vucica . Zato je još uvek na vlasti. Manipulacije , kradje Gladova i zloupotrebe resursa su slične kod obojice .

  2. Nekim stranim zemlja ne odgovaraju političari u Srbiji koji neće da kapituliraju pred njima, pa o njima onda oni pišu lažne priče, to je i ovde slučaj.

  3. Hajde jedan dan bez Vučića, Ponoša, Marinike, ostavite ovaj narod da proslavi Božić u miru

  4. O kojim manipulacijama pricate? Pregazio je opoziciju. Slazem se u Beogradu je podbacio, ali zato u ostalim delovima Srbije ubio. Ali kome su za brigu ostali gradovi, bitan je Beograd. Gore je novac, gore je vlast i moc.

  5. U svakoj normalnoj drzavi saradnici ratnih zlocinaca ne bi imali pravo da ucestvuju u politici, a kamo li uvladi. Problem je sa druge strane…dok narod ne shvati da su se Srbini istorijski obrukali, dok ne prizna da su krivi za mnoge stvari ( mada ne samo Srbini), dok ne shvati da je Kosovo druga drzava i jedino saradnja ka ulazu u Evropu moze da dopronese neku bolju buducnost nema buducnosti za Srbiju. Zasto Hrvatska napreduje? Slovenija, pa i Bosna….Ma cak i Kosovo….. A mi cemo da se bunimo kako smo mi to vazni….

  6. Smarate više. ne pobeđuju na izborima vaše predizborne projekcije i strane donacije (čitaj grantovi). Kada osvojite većinu tada ćete pobediti. Nema tu nikakve filozofije.

  7. Milosevic nikada nije izgubio izbore, on je samo primoran da prizna poraz.

  8. molosevic nas je svojim politickim „vestinamna“ odnosno manipulacijama doveo do ekomske blokade i bombardovanja a ovaj Vucic je na odlicnom putu da nas dovede u istu situaciju i otera u bedu a mozda i rat.

  9. Ako je i od vas previse je. Pa pobogu.kako vas vise.nije sramota da lupetate o kradjama.i.manipulacijama oko izbora. Pa dajte vec jednom dokaz dakle materinalno dokazitw da je neko pokrao izbore ako to imate. Ako nemate red je da po tom pitanju zacutite i ne pisete gluposti. Dosta je vise.

  10. Stvarno je nepristojan uporediti Miloševića političara onih vremena ,protiv koga sam i ja bio ,nažalost ,kad vidim koji su pajaci posle njega nastupili i pokazali da smo se gadno ogrešili,i AV banalno, ne pristojnog, novokomponovanog samoljubivog ekonomskomedicinskoinžinjerskoi šta sve još političara?Političar šta to beše?

  11. Vučić ima debelu prednost obzirom da ima svu podršku istoka i zapada. Nesnosna propaganda patriotizma leži na suštinskoj izdaji, zaglupljivanju sopstvenih građana i rasprodaji svega vrednog u ovoj zemlji. Novac stiže, Srbija upropaštena.

  12. Milosevic je bio Gospodin, u odnosu na ovog njegova ktadja izbora bi se mogla nazvati kraduckanjem. Vucic je i ovog puta primenio njemu omiljenu formulu „sto za jednog“, pa je na jednog istinskog biraca doveo i u spisak ubacio sto placenika skupljenih s koca i konopca. .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.