Aleksić: Bojkot sprečava razaranje Srbije 1Foto:Privatna arhiva

Miroslav Aleksić, potpredsednik Narodne stranke, poručio je da se „bojkotom izbora sprečava potpuno razaranje Srbije i uništavanje naše budućnosti“.

On je danas, sa predstavnicima lokalnog odbora, na stranačkom štandu na užičkom trgu, razgovarao sa građanima o razlozima za bojkot predstojećih izbora i poručio da se Srbija danas deli na one koji će izaći i one koji neće izaći na izbore 21.juna“.

„Ako izađemo na izbore daćemo režimu podršku da nastavi da radi sve što su njegovi predstavnici radili do sada. Bojkot je i deligimitizacija vlasti, jer vlast neće imati legitimitet posle izbora i pobedićemo jedino ako 21.juna svi ostanemo kod kuća“, kazao je Aleksić.

Navodeći da deo opzicije smatra da je izlazak na izbore način borbe protiv režima, on je dodao da je to već viđeno i da nije dalo rezultate.

„Bili smo na izborima 2016. godine. Bili smo u Narodnoj skupštini i nismo uspeli ništa da promenimo. Tako ni oni neće uspeti ništa da promene. Jedino rešenje je bojkot i mislim da su građani svesni toga“, istakao je Aleksić.

Ivana Parlić, poverenica te stranke u Užicu, navela je da je „bojkot jedini način da se pokaže da postoji granica preko koje se ne može“ i istakla da se moraju zaustaviti zloupotrebe i korupcija režima.

„Bojkot je način da osvojimo slobodu“, poručila je Ivana Parlić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari