Aleksić odgovorio Martinoviću: "Sada ližete ono što ste pljuvali" 1Miroslav Aleksić Foto: FoNet/Nenad Đorđević

Šef poslaničke grupe Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas u parlamentu, reagujući na tvrdnje ministra državne uprave i lokalne samouprave Aleksandra Martinovića o podeli u toj partiji, da im odavno niko nije napravio takav marketing.

Aleksić je rekao da je Martinović dok je bio član Srpske radikalne stranke, pre nego što je ušao u Srpsku naprednu stranku (SNS) i postao ministar, tvrdio da je SNS mafijaška organizacija, nastala od mafijaških i kriminalnih para, čiji su finansijeri biznismeni Stanko Subotić Cane i Miroslav Mišković, i da se „spetljala“ sa liderima Demokratske stranke Borisom Tadićem i Draganom Đilasom.

Sada ližete ono što ste pljuvali. Kada govorite o bilo čemu i o bilo kome, gledate sebe u ogledalu, izjavio je Aleksić, obračajući se Martinoviću.

Aleksić je rekao da Martinović prima pet plata – u Beogradu, Rumi, Novom Sadu, Kosovskoj Mitrovici i Ćupriji, gde je držao predavanje u praznoj sali Više medicinske škole, a jedini ko je došao da ga sluša bio je tadašnji poslanik Demokratske stranke Balša Božović.

Martinovića je Aleksić nazvao „plagijatorom“ i „autoplagijatorom“, kao i prevarantom, tvrdeći da je krao tuđe stručne radove i objavljivao ih kao svoje, pa je onda i te menjao i sam sebe plagirao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari