Đukanović u Skupštini pozvao Aleksića da izađe na duel sa Koluvijom 1foto: FoNet/Ognjen Stevanović

Poslanik Srpske napredne stranke i advokat vlasnika Jovanjice Predraga Koluvije Vladimir Đukanović izjavio je danas u Skupštini Srbije da očekuje kako će na kraju za Jovanjicu u zatvor otići poslanik Narodne stranke Miroslav Aleksić.

Aleksić je prethodno u svom govoru rekao da je sinoć Koluvija govorio na televiziji Hepi gde je predstavljen kao bezgrešan, da je tu bila i nekadašnja državna sekretarka MUP-a Dijana Hrkalović koja je ranije bila optuživana da je radila protiv države, i da „samo fali“ da na Hepi dođe Veljko Belivuk.

„Ostao je još Belivuk, kako ste krenuli kad se dogovori i krene da napada opozicju, i on će na Hepi, a prvo ce imati intervju na jednom portalu sa advokatom iz vaše stranke, pa da advokat preuzme da ga zastupa, jer to ide tako“, rekao je Aleksić.

On je naveo da su podaci o aferi Jovanjica u optužnicama koje je sud potvrdio i da tu piše šta se sve dešavalo.

Poslanik Vladimir Đukanović nazvao je skandaloznim to da Aleksić tvrdi da zna da ima nešto u spisima predmeta.

„A odakle vi znate da ima, ko ste vi da imate uvid u spise predmeta, ko to vama dostavlja? E, tako oni zamišljaju pravosuđe. Ja sam kao advokat u tom predmetu kasnije, posle medija, dobijao stvari iz predmeta, čak i optužnicu“, rekao je Đukanović.

Aleksića je optužio da dolazi sa svedocima na sud, da su oni pripremljeni šta treba da kažu, te da je Aleksić pozvan kao svedok u tom postupku.

„Ja jedva čekam da mi njega tamo izrešetamo, pošto smo ga pozvali kao svedoka. Istraga je završena. Mi očekujemo Jovanjicu tri, gde će on otići u zatvor. Inače, ne moraju ti ljudi da dolaze kod mene u emisiju evo vi izađite Koluviji na tv duel pa ga pobedite pošto vas je pozvao na Tviteru“, rekao je poslanik, Koluvijin advokat.

U Skupštini se vodi rasprava povodom zahteva opozicije za izglasavaje nepoverenja ministru unutrašnjih poslova Bratislavu Gašiću.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari